Sådan Hedge Boxwood hække

May 21

Sådan Hedge Boxwood hække

En stramt klippede Buksbom hæk er kendetegnende for den formelle haven og klassisk engelsk cottage garden. Boxwood planter skal beskæres i foråret til at undgå at skubbe nye vækst, som kan blive beskadiget af kolde vintertemperaturer. Der er to skoler til at tænke til trimning af hækken: man insisterer at hånd beskæring er vejen at gå og de andre billethajer klipning som den bedste og mest effektive metode.

Instruktioner

Klipning formelle hækken

•Skub stakes langs enderne af hækken og binde en snor til den ene ende på det ønskede niveau for beskæring. Strække strengen lige over hækken på det niveau, du har valgt og knytte den til den modsatte side.

•Plug i elektriske trimmere eller prime og trække i snoren i den gas trimmere. Shear sider af hækken ved at flytte trimmere i en fejende bevægelse fra bunden. Det nederste område bør være lidt bredere end toppen til at tillade sollys at nå bunden og give hækken en god robust base.

•Shear toppen af hækken af bedriften trimmere på niveau angivet ved strengen og gåture langs hækken. Gå frem og tilbage indtil alle omstrejfende stykker skæres og linjen er jævn og glat. Fejle på siden af forsigtighed og ikke skære for dybt. Boxwoods kun har et par inches af grøn vækst og er woody på interiøret.

•Vælg tilbage og tjekke dit arbejde. Trim tilfældige steder efter behov. Fjern stakes og streng og rive op snavs.

Beskæring i hånden

•Indstil den streng ramme beskrevet i trin 1 ovenfor. Fjerne en vækst, der ligger uden for de visuelle rammer af hækken. Skære tips til det næste sæt af vækst.

•Klippe planten tilbage med en fjerdedel, hvis hækken er blevet forsømt. Vælg et niveau for vækst og fjerne stængler tilbage til den voksende punkt, der er tættest på dette niveau.

•REACH ind i midten af anlægget og skære ud nogen døde eller brækkede grene. Tillad hækken til at påtage sig en naturlig, lidt afrundet form med denne type af beskæring.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com