Hvordan man laver træmøbler & træ Craft-projekter

May 21

Hvordan man laver træmøbler & træ Craft-projekter

Der er mange forskellige stilarter af træbearbejdning, hver med sin egen teknik. Der er dog nogle næsten universelle trin, du skal følge for at få succes i næsten alle træbearbejdning projekter. Vel vidende, rækkefølgen af trin kan hjælpe dig med at organisere, eller Visualiser dit projekt, før du starter. Tænke gennem processen tillader dig at kortlægge værktøj, materiale og forsyninger og afgøre, hvor meget tid skal du tild til hvert projekt.

Instruktioner

Udskæring

•Vælg en plan, eller oprette din egen. Finde eller oprette tegninger til det stykke, du ønsker at gøre. Kigge efter tydelige tegninger, detaljering forsamling skridt, med klare beskrivelser af materialer, værktøjer og processer og nøjagtige dimensioner. Tilføje disse ting, hvis du opretter din egen plan.

•Gather dine materialer og mark ud din stykker ved hjælp af et målebånd og square. Start med de største stykker først og planlægger at bruge et værktøj på et tidspunkt, at udfylde hver proces før nulstilling eller flytte til det næste værktøj.

•Klippe brikkerne ud, startende med de største stykker. Gøre alle dine grundlæggende udskæring til at skabe form af hvert stykke først. Start med ru nedskæringer på et bord så, geringssav eller rundsav, derefter gå videre til detaljer skærer med en stiksav eller båndsav efter behov.

Bearbejdning

•Shape kanter af din stykker. Dette kan omfatte arbejde med en fræser, tykkelseshøvl, router eller jointer. Afslut alle forme på alle stykker.

•Opret dine led. Kede for dyvler, skær kiks blandede slots, supplerer og lignende. Passe alle stykker sammen uden lim til at sikre korrekt montering af dine led.

•Bore pilot huller og huller til hardware ved hjælp af en boremaskine. Måle omhyggeligt og bruge din plan på plads og justere alle huller. Brug en boremaskine presse, hvis det er muligt, for større nøjagtighed end en håndholdt boremaskine.

•Sand alle dele glat med en power sander. Sand skrøbelige dele i hånden. Arbejde i successive passerer, begyndende med grovere sand papirer og arbejder i retning af den finere kornstørrelser. Brug mindst en 150-grus sandpapir til alle dele, der vil være plettet.

Forsamling

•Saml større projekter i sektioner. For eksempel, samle base og kroppen af et kabinet separat, så blandede dem sammen til kroppen af dit projekt. Brug træ lim og klemmer for styrke og skruer til at holde stykker på plads for forstærkning.

•Installer alle hængsler, skuffe dias og andre hardware når samlingen projekt er for det meste komplet. Arbejde skuffer ud og døre ud, hvis det er relevant, for lettere adgang.

•Tilføj efterbehandling detaljer såsom døre, toppe og skuffer sidst. Installer hardware og trim når hele projektet er samlet og alt er i orden.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com