De bedste arvestykke tomater til at vokse i det nordlige Californien

May 23

De bedste arvestykke tomater til at vokse i det nordlige Californien

Tomater er blandt de mest populære grøntsager dyrket i hjemmet, hvilket er hvorfor, ifølge Via Magazine, 85 procent af amerikanerne vokser tomater i deres hjem haver. Vejret på tværs af staten Californien, herunder dens nordlige regioner, er ideel for optimal vækst af vegetabilske og en bred vifte af tomater, herunder arvestykker, høstes her. California producerer 90 procent af landets forarbejdede tomater og næsten 50 procent af friske tomater.

Italienske arvestykke tomater

Den italienske heirloom tomat er en arvestykke i sort fra Italien. Tomat er en af de bedste arvestykke tomater til nordlige Californien, som det toppet listen i smag på 2008 Carmel TomatoFest i Californien. Den store 12 - 16 ounce frugt er lyse rødt, kødfuld og lidt pære formet med en sød, syrlig smag. Italienske arvestykke tomater er forskelliger midt i sæsonen og planterne er ubestemt vækst, producerer frugt gennem sæsonen. Frugten er klar til høst i omkring 75 dage efter omplantning.

Stupice arvestykke tomater

Stupice tomater er en af de bedste arvestykker til nordlige Californien, især langs de tåget kystområder. Hardy, Czech Republik-native tomater har en meget høj tolerance over for kulde og tåge og lille størrelse, 2-3-tommer tomaterne blandt de tidligste modning tomater. Stupice tomatplanter er praecise og er klar til høst i omkring 52 dage fra transplantation. På en sammenlignende tomat smag i San Francisco, blev stupice tomater uddelt første pris på grund af produktionen af tomater pr. plante og den meget sød, syrlig smag.

Alaska arvestykke tomater

Alaska tomater er en arvestykke sort hjemmehørende i Rusland derfor meget kolde tolerant. Tomaterne er blandt bedste egnet til dyrkning i køligere klimaer som nordlige Californien. På kort og mellemlang, buskede planter er semi-faktor i type og tidligt på sæsonen, producere deres første afgrøde i ca. 63 dage fra type transplantation. Den lyse røde bær er stor og rund med en stærk smag. Alaska tomater er også en foretrukne sort til brug i taghaverne som tomater er hårdføre nok til at tåle kulde, høj vindhastighed.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com