Hvordan man opbygger en folde bordet, der tillægger en væg

February 4

Når rummet er en præmie eller du blot ønsker en ekstra overflade installeret i et værelse, bygge et klapbord, der tillægger rummets væg. Med folde hyldeknægte, knytte tabellen til væggen studs, at skabe en overflade i stand til at bære en masse vægt. Når bordet ikke er nødvendig, bare fold det nedad så det tager kun et par inches mod væggens overflade.

Instruktioner

•Mark en linje på tværs af væggen med en blyant, der har den ønskede bredde af tabellen i den højde, hvor du ønsker bordpladen.

•Measure længden af linjen med et målebånd. Overfør måling til stykket træ, som du vil oprette din bordplade, bruge målingen til at indstille den bordplade længde med en blyant. Bestemme den bredde du ønsker for bordpladen og markere på træet på den ønskede bredde. Tilslut de længde og bredde markeringer ved hjælp af en tømrer pladsen til at oprette 90-graders vinkler og en lineal til at markere lige sider til din bordplade. Gøre bredden af din bordplade er ikke større end højden af bordpladen på væggen minus højden på træplade, du bruger.

•Klippe træplade langs de markerede linjer ved hjælp af en tabel så. Slibe kanterne glat med medium-sandkorn sandpapir. Tør slibning rester fra træet.

•Stain eller maling træ farve ønskes. Brug en pensel til at anvende træ pletten på bordpladen, børstning pletter på overfladen af træ i rækker langs træets årer. Tillade pletten til at sidde i 15 minutter til at trænge ind i skoven, så fjern den overskydende pletten resterende på overfladen med en ren klud. Hvis du ville hellere male overflade, et lag af epoxy primer maling, vente to timer og derefter anvende to frakker af epoxy topcoat på overfladen ved hjælp af en maling rulle for alle lag. Tillade maling eller pletten til tørre natten over.

•Applicer en stribe af træ finer trim til tabel kanter at holde træet fra opdeling langs kanten med brug. Pensel et lag af byggeri lim på kanterne af bordpladen og på bagsiden af et stykke af finer, skåret til at passe kanterne. Tillad limen skal tørre før det taber sin fugtighed, men stadig er klæbrig, og tryk finer stykker til siderne af tabellen. Roll over finer stykker med en laminat roller at trykke ud nogen luft under brikkerne, så trim finer tæt til kanten af toppen og bunden af tabellen med en router.

•Locate træ studs i væg langs den markerede linje ved hjælp af en stud finder. Markere stud steder og derefter måle afstanden mellem placeringer af de eksterne knopper på hver tabel ende.

•Sæt tabellen inderlår-ned på en flad overflade og derefter holdning at folde hylde beslag på den bageste del af tabellen, fordelt i samme afstand fra hinanden som to udenfor studs. Gøre beslaget er placeret således at når åbnet tabellen vil sidde flush mod væggen. For eksempel, hvis parenteserne står en tomme fra væggen når den er monteret, placere dem tomme ned fra bordkanten, der rører ved væggen. Mark placeringen af beslaget monteringshuller mod bagsiden af bordet med blyant.

•Drill pilot huller i tabellen på de markerede mount steder med en boremaskine til beslaget monteringsskruer. Gør du ikke bore lige igennem bordpladen.

•Return parentes i sted mod bagsiden af tabellen og derefter skrue dem i ved hjælp af træskruer. Åbn parentes og placere tabellen mod muren, med den tegnede linje på væggen som en guide til bordpladen. Mark placeringen af beslaget montering linjer langs væggen på stud steder, gennem de andre grene af parentes mod muren, med blyanten. Bore pilot huller gennem væggene og ind i væggen studs.

•Kontroller drywall skruer gennem beslagene og ind i vægge til at sikre tabellen på plads. Teste placeringen af tabellen ved at folde det nedad mod væggen, og derefter opad tilbage i åben stilling. Justere placeringen af beslagene eventuelt således at bagsiden af tabellen ligger flugter med væggen når den åbnes.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com