Livet sikkerhed inspektionskrav

May 27

Livet sikkerhed inspektionskrav

Formålet med livet sikkerhedsinspektioner er at identificere mulige farlige levevilkår i en bygning. Inspektører kontrollere overholdelse af hotellets betingelser med liv sikkerhedskrav og foreslå rettelser, hvis det er nødvendigt.

Brandalarm systemer

Inspektørerne teste om alarmsystemer og røgalarmer er funktionelle og tilgængelige for beboerne. De også tjekke brand suppression udstyr; Sprinklere skal være korrekt installeret og operationelle og ildslukkere skal have mindst "2A 10BC" rating og være placeret for nem adgang.

Elektriske systemer

Alle elektriske systemer kontrolleres under en liv sikkerhed inspektion. Inspektører kontrollere adgangen til eltavler og tilstanden af dækplader. Afbrydere skal have den rigtige størrelse og forlængerledninger skal være sikret ordentligt. Brændbare og brandfarlige skal holdes langt fra varmekilder eller eventuelle elektriske gnister.

Nødsituation Egress

En grundig inspektion kræver at udgangsdøre har synlige tændte tegn og de åbne og lukke ordentligt, trapper er rene og brand undslipper ikke er blokerede. Rækværk eller brystværn vægge skal være forsvarligt fastgjort og windows skal ikke males lukket.

Kontrolrapporter

Når kontrollen er gennemført, skriver skibsinspektøren en rapport. Den indeholder normalt oplysninger om bygningens udvendige og indvendige betingelser, sikring af farer, elektriske og brandsikkerhed og mange andre.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com