Sådan fjerner blæk fra en Jumper

May 27

Utilsigtet eksponering for blæk, resulterer i en blæk plet på en jumper---type kjole (os) eller sweater (UK)---kan opstå når som helst i et hjem eller kontor og i en række forskellige måder. Betragtning af den brede vifte af blæktyper såsom kuglepen, permanent og vaskbar, beslutter nogle mennesker at tage en blækplettede beklædningsgenstand straks til en drycleaner for behandling, som er en ekstra udgift, der er ikke umiddelbart nødvendigt, eftersom de fleste blæk pletter break-up eller opløse nemt ved hjælp af visse DIY Tøjvask behandlingsmetoder.

Instruktioner

•Anbring en triple-foldet, tør hvid klud under farves overfladen af din jumper til at beskytte dit arbejdsoverflade og/eller de rene områder af jumper stof fra håndskrift, som bløder igennem stoffet under rengøring.

•Fjern alle overskydende blæk fra pletten, hvis stadig våd, med papirhåndklæder indtil håndklæde kommer væk næsten tør. Hvis pletten er tør, springe dette trin.

•Applicer et opløsningsmiddel som alkohol (70 procent løsning eller højere) eller acetone pletten, og skamplet med køkkenrulle eller en absorberende, fnugfri mikrofiberklud indtil blækket overfører helt fra stoffet til håndklæder eller klud. Anvend opløsningsmiddel som nødvendige mens blotting. Når du er færdig, skylles området med danskvand og hvidvaske din jumper, som du normalt ville. Hvis blækket ikke fuldstændig overfører, Fortsæt til trin 4.

•Treat pletten med en spray, stick eller gel vaskeri plet fjernelse produkt eller vaskemidler. Følg vejledningen på pletfjerner til rengøring og ventetider. Hvis du bruger vaskemidler, Påfør tre til fem dråber, og Gnid vaskemiddel i pletten. Afsætte din jumper i mindst 30 minutter efter ansøgning, og suge det i varmt vand i mindst to timer før vask.

Tips & advarsler

  • Hvis du beskæftiger sig med en stor, frisk blæk plet, drys en absorberende materiale såsom bagepulver eller majsmel på håndskriften. Vent 15-25 minutter for materiale til at absorbere den overskydende blæk, og tør støvsuger området før behandling med et opløsningsmiddel eller vaskemiddel.
  • Hvis du undlader at bryde op blæk pletten med en DIY kemisk behandling, prøv Damprensning dit jumper med en beklædningsgenstand damper eller tage din jumper til et renseri for professionel behandling.
  • Altid tjekke din jumper stof pleje instruktioner før du anvender et opløsningsmiddel.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com