Hvordan man laver dit værelse Spider gratis

May 31

Hvordan man laver dit værelse Spider gratis

Jumping edderkopper, wolf edderkopper, kælder edderkopper og brun eneboer edderkopper har mindst én ting til fælles--de vil være inde i dit hjem og selv i dit soveværelse. De fleste edderkopper er uskadelige, men det betyder ikke, du vil have dem som bofæller. Udrydde edderkopper fra et værelse starter ved at forhindre indvandring ind i hjemmet. Ryd op snavs omkring gården og bruge gul vapor lys udendørs til at afskrække insekter, edderkopper foder på.

Instruktioner

•Hold brænde og tømmer fra Parlamentet om at fjerne skjulesteder. Skåret tilbage buske og vinstokke støder op til fundamentet og rense blade og kuld. Caulk revner og sprækker i fundamentet og omkring vinduer og trim. Dække vinduer med tætsiddende skærme hen til forhindre edderkopper og deres fødevareforsyning, som fluer, myrer og kakerlakker fra ind i dit hjem. Installere mesh skærm over ventilationskanaler og tag gavle. Feje spindelvæv væk fra skodder, tagrender eller stramme områder på ydersiden af hjemmet. Alternativt, brug en højtryks vask til at rense ud æg sække og webs.

•Spray en insekticid, såsom Carbaryl eller syntetiske pyrethroider omkring omkredsen af instituttet til at fungere som en barriere. Spray garage dør indgangen, krybekælder og døren tærskler for at forhindre migration indendørs. University of California Statewide integreret skadedyrsbekæmpelse Management Program finder sprøjtning edderkopper direkte at være ineffektive. Programmet anbefaler en professionel anvendelse af sorptive støv, der indeholder amorfe silica gel og pyrethriner til indendørs. Skiftevis, brug klæbrige fælder i krinkelkroge, hvor edderkopper bor.

•Undersøg garagen, kælder, loft og interiør i dit hjem for edderkopper, webbing eller æg. For at undgå bid, forsigtigt fjerne gamle kasser, bunker af tøj, papir og generelle rod. Bortskaffe gamle kasser udendørs, og derefter ryste ud og ompakke elementer i nye kasser. Tape kasser lukker eller bruge plastikposer med tilknytning til at forhindre fremtidige spider beboelse. Flytte kasser og containere fra væggene. Fjern rodet under senge og flytte sengen væk fra væggen. Tage ud seng nederdel eller støv pjuske at undgå edderkopper fra klatring på sengen. Sætte sko på en sko rack og holde tøj afhentet. Undgå at lade varer ophobes på gulvet.

•Crush eller indfangning og frigivelse edderkopper udenfor efter din har forseglet op i huset. Fange en edderkop ved at placere et glas over det og glidende en papir under glas.

•Vacuum grundigt i hele huset ved hjælp af vedhæftede filer for at nå krinkelkroge hvor edderkopper skjule. Fjerne den vakuum pose og tømme den i en beholder uden for. Feje trægulve samt keramik og vinyl gulve og loft hjørner. Rydde op i alle beviser for edderkopper, æg sække og stropper. Vedtage en ugentlig rengøring regime til at forhindre spiders bopæl i dit hjem.

Tips & advarsler

  • Forhindre edderkop bid ved at ryste ud af tøj og sko før iført dem.
  • Brun eneboer og black widow edderkopper er giftige og kan kræve professionel udryddelseslejre.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com