Sådan erstatte panelet øverste vindue for en 2 bil Garage

June 1

Garageporte har ofte rudeglas går på tværs af den øverste del. Disse ruder anvendes så boligejere kan se udenfor fra inde i garagen; de tillader også naturligt lys ind i garagens plads. Ruder kan blive revnet eller beskadiget, når de bliver ramt og lejlighedsvis skal udskiftes. Erstatte en glas rude på en to-bil garage døren er lig erstatter ruden på en single-bil garage vinduet eller endda et hus.

Instruktioner

•Hammer let på halvtosset garage døren rude fra indersiden af garage til at udskære den glasskår. Rense ud rammen af vinduet hvor der er glas tilbage. Køre en malers værktøj langs rammen af vinduet for at fjerne silikone og putty på indersiden.

•Measure størrelsen af den åbning, hvor den oprindelige glas var placeret. Optage målingerne og markere et ark plexiglas på længde og bredde af åbningen. Line op en T-square langs varemærkerne og score plexiglas med en hobbykniv. Skær længden af plexiglas tre gange, så vingen kan komme dybere i glasset. Fastgør glasset i to og Gentag processen for bredden.

•Sæt et rør af silikone fugemasse til en caulk pistol. Køre en perle af fugemassen omkring rammen for åbningen på indersiden. Sæt plexiglas ind i åbningen inde fra og holde det på plads, så det kan holde sig til rammen.

•Sæt en ruder punkt i det øverste venstre hjørne af vinduet, og skub det i med en flathead skruetrækker. Hammer det på plads og tilføje et punkt til hvert hjørne af vinduet. Tilføje et andet punkt i midten af hver side af ruden.

•Tilføj glazer putty omkring rude af vinduet på indersiden af garagen. Ælt det kit i hånden for at lave en tynd reb figur og dække indersiden af en rude med kit. Glat ud det overskydende kit med en spartel.

Tips & advarsler

  • Altid bære handsker for at beskytte dine hænder fra glasskår.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com