Hvordan at slippe af statisk Fleece

June 3

Statisk elektricitet er en ophobning af elektrisk ladede partikler, der opstår på grund af friktion. Nogle materialer, såsom fleece, er mere udsat for statisk elektricitet end andre. Det kan også ophobe sig mellem din hud og tøj på grund af friktion. Når statiske bygger op til et punkt, hvor det har ingen steder at gå, vil det blive frigivet på den næste oppositely opladet vare det kommer i kontakt med. Der er flere måder at forebygge og bevare en lav mængde af statisk elektricitet ved hjælp af simple husholdningsartikler.

Instruktioner

I tørretumbleren

•Throw tøj i tørretumbleren med en tørretumbler ark. Dette vil skære ned på statisk elektricitet fra friktion. Tørretumbler ark arbejde, fordi de er en voksagtig stof og voksagtigt stof smelter med varmen fra tørretumbleren og frakker dit tøj, hvilket reducerer friktion og statisk fremstillet af friktion. Hvis du ikke har tørretumbler ark, fortsætte til næste trin.

Et miljøvenligt alternativ til kemisk-fyldt tørretumbler ark er tørretumbler bolde, tilgængelig på Gaiam.com. Disse udfører samme funktion som tørretumbler ark og gør det muligt for at tilføje en behagelig duft til dit tøj med duft sticks skær.

•Throw tøj i tørretumbleren og køre for næsten en fuld cyklus.

•Tilføj en fugtig klud for de sidste 15-20 minutter at negere statisk elektricitet.

Iført Fleece

•Rub din fleece tøj ned med en tørretumbler ark meget grundigt. Dette vil slippe af med den statiske fleece, der er blevet genereret.

•Gentag som nødvendigt.

•Rub lotion i mellem hænderne, og gnid det over din fleece artikel af tøj. Det vigtige ting at huske er, at du forsøger at sætte en barriere mellem din fleece og friktion. Dette kan gøres med lotion, vand eller en tørretumbler ark.

Tips & advarsler

  • Holde en tørretumbler ark i din pung eller lomme på alle tidspunkter, hvor iført fleece. Denne måde, så snart du føler statiske opbygning, du kan hurtigt gnide ned fleece beklædningsgenstandens og forbliver statisk gratis.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com