Carolina blomstrende træer

September 4

Carolina blomstrende træer

North Carolina og South Carolina nyde et varmt klima, der gør ideelle vækstbetingelser for blomstrende træer. Nogle blomstrende træer i regionen blev introduceret til området, mens andre, såsom den blomstrende Kornel, er hjemmehørende.

Blomstrende kornel

Blomstrende Kornel er en skov træ, hjemmehørende i North Carolina. Selv om findes naturligt i staten, blomstrende Kornel er også plantet som en prydplante træ i anlagte haver. Træet producerer sin hvide blomster i det tidlige forår, og bladene vise rød og orange i efteråret.

Japanske blomstringen kirsebær

Japanske blomstringen kirsebær træ vokser til en højde på 25 fødder, og baldakinen kan sprede sig til en bredde på 25 fødder. Træet kan lide at vokse i fuld, direkte sollys, i fugtig jord, det er også godt drænet. Blomsterne kan være hvide eller pink, og vises i tidligt til midspring.

Crabapple

Crabapple træer er kendt for sine rigelige lyserøde blomster, der blomstrer hele foråret. Blomster vises før bladene, hvilket betyder, at de ikke er skjult fra visning. Fordi de kun vokse til en højde på 25 fødder, dyrkes de undertiden som street-foring prydtræer, under utility linjer


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com