Hvordan at rengøre en rustfri brændeovn

June 7

Navnet rustfrit stål kan være vildledende. Det betyder ikke, din brændeovn, eller nogen andre rustfrit stål apparat i dit køkken, vil aldrig skal rengøres. I stedet, rustfrit stål er modstandsdygtige over for korrosion og høje temperaturer, ifølge nikkel Institute. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om din komfur ruster, men det vil stadig få beskidte. Hvis du har et rustfrit stål komfur, skal det rengøres anderledes end en keramik beklædt brændeovn.

Instruktioner

•Aftør ned din rustfrit stål komfur regelmæssigt. Ovnen holder lager rust er af krom reagerer med ilt i luften og skaber en barriere. Hvis rustfrit stål er snavset, det forhindrer dette i at ske og kan forårsage rust eller andre korrosion skal vises. Kombinere en del eddike med tre dele vand og tørre ned rustfrit stål komfur efter hver brug. Tørre komfuret, når du tørre det med eddike.

•Scrub nogen fast på food elementer med hjemmelavet fjernelse af pletter pulver. Bland 2 til 3 tbsp. bagepulver med 1 til 2 tsk vand til at skabe en pasta og bruge det til at skrubbe off enhver fødevarer med en ren klud. Skyl ned området med varmt vand og tør.

•Anvend en fedt-skæring opvaskesæbe at fjerne enhver fedtet messer på din rustfrit stål komfur. Bland varmt vand med 1 tsk af fedt skære opvaskesæbe og lade det sidde på fedt i 5 til 10 minutter før du tørre det væk. Skyl komfur med varmt vand og tør den.

Tips & advarsler

  • Altid tørre din rustfrit stål komfur efter du rense det for at forhindre, at vand pletter vises.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com