Hvordan polske nikkel

June 7

Mange plante Potter, fryser hardware og forskellige dekorative husholdningsartikler er lavet af nikkel. At holde emnerne nikkel, poleret og ren kræver ikke meget tid eller kræfter hvis du gør det regelmæssigt, så snavs og plette ikke har en chance for at opbygge.

Instruktioner

•Anvend en kommerciel metal sæbe til at rense din nikkel stykker. Aftørre ren og buff at polere til en ønsket glans. Det er altid den bedste løsning til rengøring og polering din nikkel.

•Spray din nikkel stykker med en husstand ovn sæbe spray. Lad dette sæt på stykke for omkring 30 minutter og aftørre ren. Buff at polere stykket.

•Soak din nikkel stykker, der er blevet dækket i snavs og plette i en opløsning af vand og eddike. Brug 4 dele vand til 1 del eddike. Du kan have at suge stykker natten over for at rengøre dem. Skyl de eddike og vand løsning, tørre fuldstændigt og buff med en ren tør klud til polsk.

•Tag snavs og fedt fra nikkel Autodele ved hjælp af husholdningernes ammoniak blandet med vand. En god blanding ville være 25-procent ammoniak og 75-procent vand. Soak i 30 minutter og tjekke hvis snavs kommer ud. Hvis ikke, tilføje mere ammoniak og igen lægges i blød. Du skal muligvis børste forsigtigt med en blød udrensning børste. Skyl nikkel del og tørre fuldstændigt. Buff med en blød klud til polsk.

Tips & advarsler

  • Holde alle kemikalier og udrensning agenter du bruger til at rense nikkel utilgængeligt for børn og kæledyr.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com