Hjem & Office organisering af produkter

September 6

Hjem & Office organisering af produkter

Det gamle udtryk "et sted for alt og alt på sin plads" kan være lettere sagt end gjort hvis du ikke har de rigtige produkter til at få organiseret. Der er et produkt derude til at hjælpe dig med at organisere værelser og opgaver, så du kan gøre dit liv mindre rodet og mere produktive. Tage på at organisere et rum eller område på et tidspunkt, så du ikke vil få overvældet og Afslut. Som du har fuldført organisere et område, vil du vide hvad man skal bruge og bliv inspireret til at tackle mere.

Skab organisering

Så simpelt som de er, bøjler er vigtigt at skabet organisation. Stick med sort eller hvid bøjler til at holde skabet ser pæn. Farvet hangers vil være sværere at svare, når du har brug for nye. Bruge lærredet arrangørerne for trøjer til at drage fordel af lodrette mellemrum. Få sko hylder og placere dem under kortere elementer som nederdele eller skjorter. Dette vil maksimere gulvplads i dit skab og holde sko pænt og ryddeligt på samme tid.

Skrivebord kontorartikler

Brug terninger og kasser til at opbevare kontorartikler som kuglepenne, papir clips, post-it sedler og hæfteklammer. Find dekorative elementer, der vil tilføje farve til dit kontor. Du kan endda genbruge køkken bestik bakker og bruge dem til kontorartikler og billig plastic mad opbevaringsbeholdere fra en lejlighedskøb butik for at holde back-up forsyninger af kuglepenne og andre elementer.

Dokumenter og filer

Få flere plast eller klud dækket fil placeringer at holde papirer organiseret og ud af offentlige visning på dit skrivebord. Se efter horisontale produkter til at holde ting, du bruger ofte, og lodret for mindre hyppigt anvendte dokumenter og filer. Flash-drev er fremragende til lagring af store filer. Et papir eller udtrækkeligt fil sorteringsanlæg vil også gøre organisere dokumenter og filer en lettere opgave at fuldføre.

Spice arrangørerne

En flere tier, lazy Susan spice flaskeholder kan lagre op til et dusin eller flere krydderi krukker så en kok kan finde, hvad han har brug for når han har brug for det. Andre valgmuligheder omfatter skuffe skær eller stativer, der lægger til indersiden af skabslåger. Disse produkter holde hver flaske synlige, med intet bag det, eliminerer behovet for at flytte bag rækker af flasker at komme til netop den rigtige krydderi krukke.

Medier opbevaring afføring

Mange familier er korte på plads men længe på samlinger af dvd'er, cd'er, spil, fjernbetjeninger og andre enheder. Medier opbevaring afføring er en smuk løsning til at organisere underholdning elementer. De er udført på de fleste Møbelforretninger og i nogle elektronik butikker. Afføringen tjene dobbelt told som en funktionel enhed, ved at skjule media remedier inde i et rum nedenunder flip-top i afføringen og giver ekstra siddepladser, når gæsterne slipper at se en film eller spille spil.

Værktøj Pegboard Organizer

Holde værktøjer organiseret i garage med et pegboard system. Du kan nemt foretage dem i en time eller så som en DIY projekt. Få pegboard på et hjem forbedring butik, klip til dine specifikationer. Derefter købe et kit med en bred vifte af kroge i forskellige længder og udformninger. Vedhæfte pegboard til en garage mur og skubbe kroge til at hænge dine værktøjer og etablere et system, der holder alt ordnet og nem adgang.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com