Liste over Geranium kultivarer

June 9

Liste over Geranium kultivarer

Pelargonier opfylde flere landskabspleje job. For eksempel kan de tjene i rock og sommerhus haver og flerårig fugleinteresserede, samt en edger plante og som bunddække. Nogle sorter af pelargonier vise frosthårdførhed, vokser ind i US Department of Agriculture plante hårdførhed zone 3. Ekstremt varme og fugtige områder er fattige passer til mange typer af pelargonier. Et flertal af pelargonier give gartnere de bedste resultater i klimaer hvor somrene er køligere.

USDA zone 3 og 4

Geranium macrorrhizum "Bevans sorten" er koldt hårdfør til USDA zone 3 og 4, hvor den vokser til 12 inches høj i sol eller halvskygge. Bevans forskellige genererer magenta blomster fra April til juli. Det er en sort af den bigfoot geranium, så navn, fordi det producerer en rhizomous rodsystem, der hjælper planten spredes, hvilket gør det hensigtsmæssigt som bunddække. Geranium maculatum "Elizabeth Ann" er en form for vilde geranium, der blomstrer i April og maj og nogle gange igen i efteråret. Det vokser til 18 inches, funktioner chokolade-farvede blade og har blå-lavendel blomster.

USDA zone 5 og 6

Slutningen af foråret til forsommeren er bloom tid i USDA zone 5 og 6 for Helen Gallagher, en plettet geranium sort med hvide blomster. Helen Gallagher udvikler til 36 inches høj, og ligesom mange pelargonier, det gør bedst i fugtige områder. Geranium cinereum "Ballerina" er en lille sort hårdføre Geranium for zone 5 og 6, vokser til kun 6 inches. Det har lyserøde blomster og producerer flere blomster, når du placerer den i et solrigt sted.

USDA Zone 7

Geranium subcaulescens er en hårdfør geranium fra Italien og Tyrkiet; Guiseppii er en sort med grå-grønne blade og magenta blomster besidder mørke Centre. USDA zone 7 er den varmeste region Guiseppii vil trives i, da det ikke tåler meget fugtigt og kvælende somre. Johnson's Blue er en velkendt hårdføre geranium kultivar at landscapers, vokset til sin periwinkle-blå blomster. Den modnes til 18 inches høj, og det er ikke en favorit af kaniner og hjorte, når de leder efter noget at spise på din ejendom.

USDA Zone 8

Når du vokser Geranium "Tanya Rendall" i USDA zone 8, plante det, hvor nogle eftermiddag skygge vil beskytte det fra solen. Tanya Rendall genererer røde blomster, er blot 8 inches høj og blomstrer fra maj til juli. Blomster af Geranium "Sweet Heidy" kombinerer tre forskellige farver; kronblade er blålig-blåligrød, mens hvidt Centre funktion en pink området omkring dem. Sweet Heidy fungerer godt i haver, men det er også velegnede til hængende kurve og beholdere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com