Hvordan man kan forberede & male en sten udenfor

June 11

Hvordan man kan forberede & male en sten udenfor

Nogle hjem og ejendom ejere, der har store sten på deres ejendom eller i nærheden af deres hjem vælger, at stenene fjernes. Dette er ofte en temmelig besværlige opgave, hvilket fik nogen til at beslutte at male stenene som udendørs indretning og forlade stenene, hvor de ligger. Dette kan være en sjov fritids projekt for hele familien, men medmindre stenene er ordentligt forberedt, malingen ikke vil overholde, forlader projektet en rod.

Instruktioner

•Overvåge lokale vejrudsigter; Du skal arbejde på en dag, der er solrig, varm og fri for regn. Klip væk enhver høje græs eller planters liv i umiddelbar nærhed af sten eller sten skal males. Dette vil holde græsset fra potentielt at blive fanget i malingen. Bruge en haven murske for at grave væk snavs, hvis du ønsker at afsløre mere af stenen.

•Dig en lille grøft i jorden omkring stenen til at oprette en buffer mellem græs og stenen. Dette vil tilføje et element af landskabspleje til stone(s) samt forhindre planternes vækst fra trænger sig ind på stenen.

•Tilføj et par dråber af flydende fad vaskemiddel til en lille spand varmt vand. Skrub helhed af stenen med sæbevand og en wire børste til at rense ud snavs og snavs at gøre for en bedre maleri overflade. Tillad sten til helt tørt.

•Spray sten med primer eller klar belægning glans. Dette vil hjælpe udfylde lille porøse områder og oprette en jævnere glans når du har malet stenen. Tillad denne belægning til tørre. Hvis det ønskes, spray en base coat maling på sten ved hjælp af spray maling specielt formuleret til sten og murværk (fås i de fleste hjem forbedring og isenkræmmere). Hvis ikke, gå videre til næste trin.

•Paint enhver design, du ønsker på stenen. Bruge forskellige størrelser af pensler, svampe eller stencils til at oprette dit design. Tillad alle maling tørre inden anvendelse af et eller to flere lag klarlak til at forsegle design mod elementerne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com