Hvordan at fastsætte en konkret gangbro

June 12

Beton fortove er smukke tilføjelser til enhver landskab. De giver solid fod for walking, samt en ascetically glædeligt indslag, der vil vare i lang tid. Beton fortove er ikke svært at installere, og afhængig af længde og bredde, skal tage mere end en dag at gøre.

Instruktioner

•Dig ud af græs og snavs i området du vil placere betonfliser. Bestemme tykkelsen af grænsen brolægger og den ønskede form af gangbro. Brolægger grænsen er gummi/plast og er bøjelig. Det normalt kommer i 6-tommer brede stykker og kastes. Bruge det til at holde asfaltudlæggere og sand inde i et bestemt område. Grave ned 6 inches eller bredde af grænsen. Du vil dine fliser til at komme lige under toppen af din frisk afskårne græs.

•Fasten grænsen udlægningsmaskiner med grænsen pigge. Når du har defineret grænse i det ønskede forme (kvadratisk, buet, etc.), drev grænsen pigge ned gennem slots på ydersiden af grænsen.

•Installer en sand base inde i området at være banet. Ved hjælp af højden af grænsen, fratrække tykkelsen af betonfliser fra dette nummer. Brug det resterende antal som reference for, hvor tyk sandet skal være.

•Pack sand med tunge objekter som en 8-tommer betonblok. Kontroller afstanden mellem pakket sandet og toppen af grænsen. Hvis du skal tilføje mere sand, gøre det.

•Lay brolæggere side ved side og direkte mod hinanden. Betonfliser vil komme med hævet afstandsstykker på kanterne af udlægningsmaskiner, der er en del af den konkrete itsself. Disse vil sikre, at asfaltudlæggere er fordelt til en sand fyldstof i mellem dem. Forsigtigt trykke asfaltudlæggere i sandet ved hjælp af en gummihammer. Fortsætte indtil gangbroen er færdig.

•Fyld huller i mellem pavers med sand. Brug en kost, feje sand ind i huller i mellem pavers. Fortsætte med at feje på tværs af asfaltudlæggere med pres indtil hullerne er tæt fyldt.

Tips & advarsler

  • Altid måle to gange når din gangbro.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com