Sådan landskab med Boxwoods

June 14

Boxwood hække er struktureret, frodige planter, der ser elegant i enhver stil hjem landskab. Boxwoods har en bred vifte af anvendelser, fra fungere som en barriere mellem ejendom linjer til foring en gangbro. Hvis du ønsker en grænse plante i landskabet, boxwoods er et ideelt valg og er nemme at vedligeholde. Sorter af boxwoods at vælge imellem tillade denne busk til at vokse i mange hårdførhed zoner som supplement til ethvert hjem landskabsdesign.

Instruktioner

•Disguise foundation i hjemmet og tilføje grønt til ydre til at forbedre bremse appel ved at plante hegn langs bunden af huset. Holde boxwood trimmet under enhver jordoverfladen windows, eller vælge en dværg sort som sande dværg eller koreansk boxwood.

•Forøgelse privathed omkring dit hjem med høj amerikansk boxwood. Plante hæk omkring ejendom linjer til at fungere som en mur af grønt, og giver samtidig en skærm fra de omkringliggende naboer. Amerikanske boxwood vokser til en højde af 15 fod, men det kan være trimmet ned til en ønskelig højde af dit valg.

•Plant enhver række boxwood langs fortove eller indkørsler til at fungere som en kant, og derefter plante blomster efter eget valg foran hækken kan tilføje farve og dybde til landskabet. Vintergrøn og sande dværg sorter er lille nok til at supplere landskabet uden overvældende det. Kontrast struktur af hække med blomster som lavendel, iris eller klokke.

•Surround et haveområde med boxwood hegn til at skabe fornemmelsen af en engelsk have. De strukturerede hække fungere som en barriere mellem haven og andre dele af landskabet, og de kan være trimmet for at vises afrundet eller firkantede at tilføje stoflige interesse for værftet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com