Flerårig blomster til haven

June 14

Flerårig blomster til haven

Blomstrende flerårige planter trives og vokse i haven år efter år. De er planter, foundation for en langvarig garden-scape, der kan føjes til over tid. Ny eller etableret flerårige planter tilføje skønhed, farve og duft til et blomsterbed. Nem pleje blomster er tilgængelige for de fleste voksende områder af landet. Regionale flerårig favoritter er vokset i de enkelte områder af landet.

Nem pleje

En ny gartner kan vælge fra en bred vifte af let at pleje for stauder til en blomsterhave. Planterne er tolerant over for forskelligartede dyrkningsforhold herunder sommervarmen, vinter ekstremer og en modstandsdygtighed over for sygdomme og skadedyr. Favoritter som peony, dianthus, sommerfugl blomst, liljer, black-eyed Susan, astilbe og candytuft vokser godt i de fleste flerårig haver. Hosta, liatris, sedum og Røllike er rart for haven grænser og rock haver. Planterne er dyrket fra frø, stiklinger og stiklinger.

Sydlige Region

Længere vækstsæson og varmere temperaturer giver et sundt miljø for flerårige haven blomster i den sydlige del af landet. Baby's breath, coreopsis, blødende hjerte, Shasta daisy, Almindelig Perlekurv, duftende floks og hindebæger er smukke blomster til en have. Evening primrose, hør, japansk iris og solsikker er farverige Tilføjelser til haven.

Eastern Region

Mange vilde blomstrende stauder er vokset i US Department of Agriculture plantning zoner 3 til 9 i de østlige områder af landet. Bee balm, Jack-in-the-pulpit, butterfly ukrudt og Hollænder 's ridebukser er flerårig skov blomster, der kan dyrkes i haven. Delphinium, hårdføre geranium, Almindelig Stokrose, enkelt delphinium, blødende hjerte, New England aster, iris, daisy, turkscap lily, floks og rose-katost hibiscus er hårdføre stauder for regionen.

Vestlige Region

Flerårig blomster som vild indigo, lavendel, solhat, blåblomstrede isop, krysantemum, allium og sydafrikanske flamme fakkel lily trives i de varierende varme og kølige temperaturer i de vestlige lande. Native planter som Husker røde og kardinal beardtongue og prairie zinnia er holdbare planter til jordbundsforholdene og vejret i området. Xeriscape havearbejde udføres med stauder herunder achillea, mountain guld alyssum, mindre falsk indigo og Valmue Katost.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com