Hvad gør du efter blomst blomstrer på høner & kylling?

June 14

Hvad gør du efter blomst blomstrer på høner & kylling?

Høns og kyllinger eller Sempervivum planter fungerer godt som en accent i rock haver og blomsterbede eller i kanten af urtepotter. Det får navnet høns og kyllinger for dens udseende. Hønen eller den voksne plante, vil producere flere små planter via løbere, der omkranser den voksne plante, som kan ligne en mor høne og dens kyllinger.

Høne form

Sempervivum ikke producerer en blomst ofte, selv om anlægget selv er formet som en blomst eller en roset. Det leveres i grøn, blå, lilla, pink og grå.

Rooster form

Lejlighedsvis vises en hane. En hane er en høj skyde, der er attraktive, mens det er blomstrende med røde eller gule blomster og den samme tykke blade som hønen. Du kan afbrød disse før eller efter de blomstre, som de ikke er nødvendige for reproduktion. Du kan foretrækker at skære stokken, som det ser ud til at opretholde et bestemt udseende i din høne og kylling koloni.

Hårdførhed

Under våde måneder, vil du miste en kylling eller en høne hvis jorden forbliver for fugtig eller hvis planten bliver fortrængt fra jorden. Planter kan overleve uden fugt for et par uger, nogle gange længere, men Sempervivum er en sukkulent, der ikke tåler klæg betingelser.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com