Sådan bestemme kondensat Pumpestørrelse for en højeffektiv ovn

June 15

Sådan bestemme kondensat Pumpestørrelse for en højeffektiv ovn

Højeffektiv ovne er afhængige af kondensat pumper til at fungere korrekt. Fordi disse enheder er så effektiv, skaber de en masse kondens, mens de arbejder. At kondens, sammen med diverse mineraler, skal forlade ovnen hurtigt. Det er hvor kondensat pumpen kommer. Disse små enheder er designet til at indsamle og fjerne vand direkte fra en højeffektiv ovn eller klimaanlægget. De kommer i en bred vifte af størrelser og hestekræfter, men at vælge en ny kondensat pumpe kan være en smertefri proces.

Instruktioner

•Se til den brugerhåndbog, der fulgte med din ovn til at bestemme mængden af kondensat ovnen skaber. Sted en spand under ovnens afløb og registrere mængden af kondensat produceret i en time hvis du ønsker at være helt sikker.

•Measure højdeforskellen mellem placeringen af kondensat pumpen til niveauet af forretningen ved hjælp af et målebånd. Måle den vandrette længde, at vandet skal rejse for at blive fjernet. Overveje at flytte pumpen, hvis denne længde overstiger 50 fødder.

•Tag de oplysninger du har indsamlet til din lokale hjem forbedring butik eller HVAC speciale butik. Vælg en pumpe, der er designet til høj effektivitet ovne og lidt overstiger din ovn behov. Basere din markering på størrelsen af pumpens reservoir, lodret pumpe kapacitet og materialer. En vellavet plast kondensat pumpen vil ikke rust i høj fugtighed steder som kældre. Forskning modeller online, hvis det lokale lager ikke er tilfredsstillende.

Tips & advarsler

  • Hvis du blot udskifter en gammel pumpe med en identisk model, henvise til etiketten på den udslidte model for specifikationer.
  • Vær opmærksom på at mange kondensat pumper kommer i både 120 volt og 240 volt modeller. Det store flertal i bolig indstillinger bør være 120 volt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com