Bionedbrydeligt hus renere opskrift

June 16

Udtrykket bionedbrydeligt henviser til muligheden for en vare at være nedbrydes i miljøet, især af mikroorganismer eller bakterier. Mens bionedbrydelighed ikke garantere, at et produkt er ikke-giftige eller naturlige, giver det dig en god idé om, hvor længe det fortsætter i miljøet. Jo længere et emne tager for at bryde ned, jo højere chancerne for varen ved et uheld at skade mennesker eller dyr, der støder på det. Boligejere kan nemt oprette bionedbrydeligt, plante-baserede hus rengøring produkter, der er også ikke-giftige og naturlige.

Nyttige Tips

Holde dine blandinger i spray flasker, og sørg for du mærke dem, så du ikke får dine forskellige produkter forvirret. I stedet for traditionelle svampe fremstillet af ikke-biologisk nedbrydelige polyester eller plastik, brug cellulose svampe. Disse svampe, tilgængelig på mange naturlige fødevarer markeder, nedbrydes hurtigt og er super absorberende. Aldrig rabat værdien af lidt knofedt når rengøring dit hus. Mens naturlige rengøringsmidler er effektiv, kan du finde, at du skal sætte en lidt større indsats i skrubbe gulve og vægge ved hjælp af "grønne" produkter, end du kan med deres kemiske-laden alternativer.

Ud over deres fordele for miljøet hjælpe hjemmelavet rengøringsmidler også beskytte kæledyr og børn. De amerikanske sammenslutning af Poison Centre stater, at over halvdelen af de 70.000 opkald hvert år til centers vedrører børn under 6 år, der har indtaget husholdningsprodukter såsom rengøringsmidler og desinfektionsmidler.

Universalrengøringsmidler og desinfektionsmidler

Kombinere 1/2 kop eddike og 1/4 kop bagepulver til 1/2 gallon af varmt vand til en effektiv renere, der vil holde køkkenborde, bad og køkken inventar, brusekabiner og andre områder renere og mousserende. Hvis du har brug at rense en fedtet område, tilføje en smule af flydende Castilla sæbe som Dr. Bronner's. Da Castilla sæbe er vegetabilsk baseret, biodegrades det nemt i modsætning til traditionelle fad sæber, der indeholder fosfater, som i sidste ende ender i mange søer, vandløb og floder. Ifølge en 2008 artikel i Washington Post, har Virginia, Maryland og andre stater forbudt fosfater i vaske-og rengøringsmidler på grund af vand forureningsproblemer.Bruge æteriske olier til at oprette en desinficerende all-purpose renere ved at blande et par drop naturlige Castilla sæbe, 2 kopper vand og 15 dråber af lavendel og tea tree æterisk olie. Siden lavendel og tea tree olie tilbud naturlige antibakterielle egenskaber desinficerer denne løsning sikkert uden kemiske giftstoffer.Springe kommercielle desinfektionsmidler såsom Lysol, som ikke nedbrydes, og indeholder talrige kemikalier såsom dioxin og phenol, og bruge en urte desinfektionsmiddel. Simre blade og stilke af en plante, eucalyptus, lavendel, enebær, rosmarin eller timian i 30 minutter i nok kogende vand til at dække. Stamme ved hjælp af en si eller ostelærred og hæld i en flaske. Du kan bruge denne desinfektionsmiddel på alle overflader undtagen glas.

Rengøringsmidler til badeværelser

Mens eddike blandet ligeligt med gør vand en effektiv glas renere, du kan også bruge ufortyndet citronsaft eller club soda, hvis du vil undgå eddike lugt. Ren bøtter eller fliser ved at anvende eddike til en svamp og aftørring overfladen. Opfølgning af overbrusning bagepulver over den våde overflade og skrubbe forsigtigt med en svamp, skyl derefter for at afsløre den skinnende, ren overflade. Oprette en toiletkumme renere ved at kombinere 1 kop eddike med 1/4 kop bagepulver og hælde det i skålen. Lad det sidde i 5-10 minutter, vend tilbage til krat det med en børste og skylle for at skylle.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com