Hvordan man får meldug ud af farvede tøj

June 17

Meldug er en type skimmelsvamp. Det er en levende organisme, og det vokser på steder, der er fugtige, fugtigt og varmt. Glemmer en våd t-shirt i bunden af vores strandtaske kan forårsage meldug, men når vejret er varmt, fugtigt, så kan efterlades tørt tøj i en vasketøjskurv alt for længe. Følg disse instruktioner for at slippe af mug på farve-fast tøj.

Instruktioner

•Tag tøjet udendørs. Hvis det er stadig fugtig på alle, lad det sidde i solen og helt tør. Med en gammel tandbørste, børste væk overskydende meldug eller mug fra tøjet. Ryste beklædningsgenstanden ud og bortskaffe tandbørste.

•Sæt tøjet i vaskemaskinen. Vask ikke det med nogen andre beklædningsgenstande, som du ikke ønsker lugt eller mug sporerne at få på dine andre tøj. Vaske det med varmt vand og din normale farve-safe vaskemiddel. Tilføje en kop hvid eddike til vaskevandet. Skyl tøjet i varmt vand så godt.

•Tag tøjet fra Skive, men ved ikke placere det i tørretumbleren. Hvis enhver meldug pletter forblive, vil tørretumbler er varme kun tjene til at sætte dem i stoffet. I stedet hænge det udendørs på et solrigt sted til tørre. Hvis det er for fugtig udendørs, eller hvis det ikke er solrigt, tillade beklædningsgenstand til lufttørring i huset.

•Undersøg tøjet når det er tørt. Kigge efter eventuelle resterende meldug pletter. Hvis du finder nogen genstridige resterende pletter, kan du fjerne dem med en mere aggressiv tilgang. Gøre en blanding af salt og citron saft, så det danner en pasta. Med en gammel tandbørste, forsigtigt børste pastaen på meldug pletter og tillade tøjet til at sidde i 15 til 30 minutter, helst i solen.

•Brush off den overskydende salt. Vask tøjet igen i varmt vand. Hvis lugten af mug kan stadig spores i stoffet, Tilsæt eddike til vaskevandet igen. Hvis du ikke kan lugte mug længere, behøver du ikke at tilføje eddike igen. Efter skylning, lad det lufttørre igen. Skimmel lugt og pletter bør være væk nu, men hvis meldug var venstre længe nok til at skade stoffet der kan være nogle resterende misfarvning.

• Lad tøjet luft tørre endnu en gang efter vask. Skimmel lugt og pletter bør være væk nu, men hvis meldug var venstre længe nok til at skade stoffet der kan være nogle resterende misfarvning. Hvis tøj lugter overhovedet eddike, kan du køre det gennem en regelmæssig vask din næste dag, Tøjvask, og denne gang, hvis det er tørretumbler sikker, kan du sætte det ind i tøj tørretumbler.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com