Sådan fjerner sort mug fra gulvtæppet

June 18

Årsagen til sort mug er normalt for meget fugt i rummet, enten gennem konstant fugt eller oversvømmelse. Fjerner sort mug fra tæppe er ikke altid vellykket, men det er værd at prøve, når alternativet er at erstatte hele tæppet. Bleach er en effektiv dræber enhver skimmelsvamp, og er nødvendige for at dræbe sort mug. Altid bære beskyttelsesbriller og handsker når du arbejder med kemikalier og mug.

Instruktioner

•Undersøg tæppe at se, hvad mold er til stede. Hvis der er en masse af mug i tæppe pad nedenunder gulvtæppet, vil du nødt til at skære det væk og tilføje en ny pad. Bære arbejdshandsker og skræl tæppe tilbage fra væggen. Du kan have til at skære tæppe med et tæppe kutter til at nå alle de mugne steder.

•Vacuum op så meget af vand og fugt fra gulvtæppet som du kan med våd/tør støvsuger. Placer flere fans i værelse sammen med en affugter til at fjerne alle fugt fra gulvtæppet og rummet. Åbn alle vinduer og døre.

•Opret en opløsning af 1 del blegemiddel til 4 dele vand. Tilsæt et par dråber opvaskemiddel. Hæld blandingen over mug på gulvtæppet, og gulvet under gulvtæppet. Gnid ind i tæppet med en blød børste. MOP gulvet nedenunder med moppen.

•Tør gulvtæppet og gulvet ved at duppe med gamle håndklæder. Blegning løsning kan ødelægge dit tæppe, hvis det er en mørk farve. Men den sort mug har ødelagt dit tæppe alligevel, så det ikke gør ondt for at tørre for at fjerne det med blegemiddel før du udskifter hele tæppet. Blegning løsning kan ikke skade løber jo.

•Tillad plads til at tørre med fans og affugter i 24 timer. Check for at sikre, at hver del af tæppet, gulv og tæppe pad er helt tørre. Gå over gulvet en gang mere med våd/tør støvsuger.

•Udskift gulvtæppet. Tryk på gulvtæppet kanter sammen hvor du har foretaget eventuelle nedskæringer. Normalt vil du ikke nødt til at reparere søm med tæppe tape. Dog hvis rip synes at være synlige, skal du trykke på et lag af tæppe tape under de to stykker af tæppe. Tryk på gulvtæppet i tape til at holde de to stykker sammen. Tack ned i kanten af gulvtæppet mod gulvtæppet stifter med en gummihammer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com