Sådan installeres en udluftning Under en dobbelt håndvask

June 19

En dobbelt håndvask kræver lignende udluftning til en enkelt vask fordi begge dræne vand på samme måde. Den eneste forskel er, en dobbelt håndvask har to vasken skåle i stedet for én. Hver kræver en udluftningsanordning-- eller luft optagelse ventil, som de ofte kaldes--for at dræne vandet ordentligt. Disse ventilationskanaler Lad luft flow i rør afløbsrør som vandet passerer igennem, balancering negative pres opstår, når vandet løber gennem røret. Installation kræver kun de mest grundlæggende blikkenslagerfærdigheder.

Instruktioner

•Locate en passende position for udluftningshul på afløbet linjen. Normalt, da der er to afløb på en dobbeltvask, er den bedste placering på home's vigtigste afløb linje, i nærheden af væggen og bag det punkt, hvor det forbinder til både vask drænrør.

•Klippe ud af en 3-tommer sektion af rør- eller nok til at tillade indsættelse af udluftningshuls T-montering--fra afløbsrør på det punkt, du valgte i det forrige trin, med et rør så.

•Dæk enderne af en T-samling i PVC cement og installere det hvor du skære del af røret.

•Installer udluftningshul på den øverste outlet af T-montering efter belægning kanterne med PVC cement. Hvis din udluftningshul kommer med en T-samling, behøver du ikke at udføre dette trin; Du skal blot installere aftræk og T-montering sammen.

• Lad PVC cementen tørre i op til otte timer, eller som din cement producenten anbefaler, før du kører noget vand i vasken.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com