Vitaminer for træer

June 20

Vitaminer for træer

Vitaminer er organiske forbindelser, hvoraf som B-1 og C-vitamin, nogle er produceret af planter. Selv om det er nødvendigt for mennesker at få deres vitaminer fra eksterne kilder, er det samme ikke tilfældet for planter. De producerer alle de vitaminer, de har brug for. Vitaminerne, de producerer ikke, de behøver. I virkeligheden, vrimler nogle myter om nytten af vitaminer i plante og træ sundhed.

Vitamin B-1

Vitamin B-1, kaldes også thiamin, er fremstillet af planter til støtte i roden udvikling. Ifølge Dr. Chalker-Scott fra Washington State University findes flere produkter reklamer de positive virkninger af vitamin B-1 på rødderne af transplanterede planter og træer. Angiveligt, stimulerer anvendelse af B-1 til rødder såret under omplantning rodvækst. Det er en myte, hedder Dr. Chalker-Scott. Da planter producerer deres egne B-1, tilføje mere til rødderne er unødvendige og vil ikke hjælpe tilskadekomne rødder inddrive. I stedet, hun anbefaler at tilføje vækstregulatorer, såsom indol smørsyre, naphthylacetic syre eller paclobutrazol i forbindelse med nitrogen.

C-vitamin og andre Vitamin

Meget gerne B-1, planter producerer deres egne C-vitamin og kræver ikke yderligere beløb. Som en kraftfuld antioxidant er vitamin C i stand til at reducere skaderne som følge af skadelige frie radikaler, såsom ozon. Frie radikaler i miljøet forårsage nedbrydning af celler og kan forårsage plante skader. Ifølge USDA'S Agricultural Research Service, beviser tyder på planter fremstiller C-vitamin for at beskytte sig mod forurenende stoffer. Det noterer sig, at alle planter producerer vitamin C på forskellige niveauer, og nogle bruger det mere effektivt end andre. Målet med videnskabsfolk er ingeniør anlæg, der fremstiller og bruge C-vitamin mere effektivt og er mere tolerante over for ozon.

Næringsstoffer træer kræver

Træer fremstille deres egen vitaminer og behøver dem tilføjet af gartnere. Men de ikke kan fremstille alt, hvad de har brug for og skal absorbere nogle næringsstoffer fra jorden. Der er to grupper af næringsstoffer træer har brug for ordentlig vækst: makro- og mikronæringsstoffer. Makronæringsstoffer er nødvendig i store mængder og omfatter, kvælstof, kalium, magnesium, fosfor, calcium og svovl. Mikronæringsstoffer er nødvendig i små mængder og omfatter, jern, mangan, zink, kobber, bor, klor og molybdæn.

Befrugtende træer

Befrugtende dine tree er en god måde at sikre, at alle de næringsstoffer er nødvendige for at nå sit fulde potentiale. Jord test er udført af mange Universitet udvidelser og kan fortælle dig præcis hvilke næringsstoffer din jord er, hvilke det behov, og hvad din jord pH er. Disse oplysninger kan hjælpe din gøre det rigtige valg med hensyn til gødning og dens anvendelse. Generelt er det bedste tidspunkt at anvende gødning tidligt forår, lige før den første flush af vækst. Kvælstofgødning fremme grøn, grøn vækst, mens fosfor fremmer blomstring. Hvis du har en blomstrende træ, bruge en gødning, der er højere i fosfor end kvælstof.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com