Sådan foretages fejlfinding af en AquaStar 125

June 20

AquaStar 125 er en tankless vandvarmer fremstillet af den Bosch selskab, der leverer varmt vand til en større varmt vand outlet ad gangen i et hjem eller forretning, reducere energiomkostningerne. Firmaet Bosch tilbyder en 12-års garanti på AquaStar 125 når installeret af en professionel servicetekniker. Når først installeret, bør AquaStar 125 arbejde godt i mange år med kun standard pleje og vedligeholdelse. Men hvis der opstår problemer, nogle grundlæggende fejlfinding kan løse problemet.

Instruktioner

•Hold gas ventil nede mens du trykker på knappen piezo tænder hurtigt flere gange hvis piloten ikke lyse. Dette vil tvinge nogen ekstra luft ud af gas linjen. Sikre den manuelle gas afspærringsventil er åben før du forsøger at lys pilot lys. Drej kontrolknappen gas for at "Pilot" og tryk på knappen piezo tænder og holde i 20 sekunder.

•Tryk og hold ned på knappen gas ventil for 20 sekunder efter pilot lys er antændt hvis pilot lys ikke tændt. Spænd messing møtrikkerne placeret på højre side af gas ventil, bag den piezo trykknap, hvis problemet fortsætter.

•Kontroller pilot lys er tændt hvis brænderne ikke antændes under vandet flyde. Hvis pilot lys er tændt, drej den temperatur tilpasning knop en fuld uret og drej på varmt vandhane. Hvis det varme vand kan fylde en kvart container i 30 sekunder eller mindre, varmeren er aktiv. Hvis det fylder i et langsommere tempo, tjek skærmbilledet filter på indsugningen og rent med varmt vand og et par dråber af opvaskemaskiner væske, hvis nødvendigt. Tørre fuldstændigt og erstatte i enheden. Kolde vandforsyning afspærringsventil og åbne alle varmt vand vandhaner, der serviceres af AquaStar 125. Vente fem minutter og Tjek hanerne til vand. Hvis vandet løber, skal du kontakte en autoriseret servicetekniker. Hvis ikke vandet løber, vende tilbage på vandforsyningen ventiler.

•Laveste vandtemperaturen ved at dreje termostaten mod uret hvis vandet leveres af vandvarmeren er ekstremt varme. Du kontrollere vandledninger ikke er snoet og rengør inlet vand filter skærmen hvis nødvendigt.

•Forøgelse vandtemperaturen ved at dreje temperatur uret hvis vandet leveres af vandvarmeren er for koldt. Se pilot lys, når fuld varmt vandflow kører for at se hvis flammerne er mindst 3 til 4 inches høj. Hvis de er mindre i højden, skal du kontakte en autoriseret service professional.

Tips & advarsler

  • Hvis du lugte gas, stoppe øjeblikkeligt og forlade huset. Kontakte dit gasselskab eller brandstationen. Det er en god ide at installere en Kulilte-detektor i boliger, der har gas apparater i brug så godt.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com