Sådan flyttes et telefonstik til et andet rum

June 20

Sådan flyttes et telefonstik til et andet rum

Når køber eller remodeling et hjem, kan du opleve, at nogle af telefonstik er placeret i ubekvemme steder. Det kan være til din fordel at installere et telefonstik i en anden placering.

Mens det er muligt helt fjerne den gamle jack og flytte det til et andet område, mange slutbrugere finder, at det er mere praktisk (og ganske lidt mere ryddeligt) til at forlade den gamle jack er det og oprette en forlængelse jack i et andet rum. Forlader den gamle jack i stedet kan du bruge eksisterende ledninger i stedet kører en ny kabel fra punktet afgrænsning samtidig at fjerne ledninger for den gamle jack.

Instruktioner

•Løsn og fjern øverst dække telefonstikket udskiftning. Placere jack ramme på væggen hvor du ønsker at montere den. Brug en boremaskine til at lave et lille hul i væggen; Du kan bruge pre tappet skrue hul i rammen jack som en guide. Bruge de monteringsskruer, der fulgte med telefonstikket vedhæfte jack ramme på væggen.

•Beregn rute telefonkabel fra den nye placering, jack til den gamle jack placering. Forlade 6 inches af slæk i begge ender af kablet, når man skærer det.

•På den nye jack side af kablet, krympe en spade terminal til den solerede ende af hver af de enkelte ledninger. Løsne hver af de markerede skrue-terminaler, så en spade terminal vil passe mellem skrue-hovedet og skrue plade.

•Sæt spade terminal for enden af den røde ledning mellem skrue terminal udpeget som den "røde" terminal og dets respektive skrue plade. Stram rød skruen, så det holder spaden terminal stramt. Gentag dette trin for de gule, grønne og sorte telefon kabel ledninger. Geninstallere nye telefoncoveret jack.

•Løsn og fjern øverst dække fra den oprindelige telefonstik. Løsne hver telefon jack terminal skruer, pas på ikke for at tillade de ledninger, der er allerede der for at komme løs fra terminalerne.

•Crimp en spade terminal til den solerede ende af hver af de enkelte ledninger på telefonkabel kommer fra den nye jack. Indsæt spade terminal for enden af den røde ledning mellem skrue terminal udpeget som den "røde" terminal og dets respektive skrue plade. Stram rød skruen, så det holder både af de "røde" spade terminaler stramt. Gentag dette trin for de gule, grønne og sorte telefon kabel ledninger kommer fra den nye jack. Geninstallere coveret på den eksisterende telefonstik.

•Sæt en trådløs telefon ind i nye telefonstik og afhente modtageren. Hvis du kan høre en klartone, fungerer den nye telefonstik korrekt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com