Instruktioner for anlægget terrarier

July 28

Instruktioner for anlægget terrarier

Et terrarium er en lukket beholder, der anvendes til at give ekstra fugtighed til fugt-elskende planter. Mange hjem og haven centre, og planteskoler sælger færdiglavede terrarier for plantevækst. Du kan også bruge nogen klar plast eller glas container som en hjemmelavet terrarium. Terrarier med låg giver den mest fugtighed, mens åbne terrarier giver lidt mindre men afbøde sygdommen oprustning med øget luftcirkulation. Instruktioner for at dyrke og vedligeholde disse mini-drivhuse er nemme at følge og de fleste af leveringerne er let tilgængelige.

Instruktioner

•Rengør terrarium med sæbe, vand og en skrubbe svamp. Skylles to gange. Håndklæde eller lufttørre.

•Fyld nederste tomme af terrariet med grus. Grus giver dræning afgørende for at holde stående vand fra at sætte sig omkring dine planters rødder.

•Dæk laget grus med en 1/2-inch lag af aktivt kul. Aktivt kul vil bidrage til at rense luften i en lukket beholder.

•Dæk aktivt kul lag med en 1/2-inch lag af Tørvemos mos at holde potning mix fra blanding med aktivt kul.

•Fyld terrarium med fugtede steriliseret plantning mix. University of Missouri udvidelse anbefaler færdigpakkede tørv-lite blander eller enhver blanding af sphagnum, vermiculite og perlite. Jord blanding skal være fugtig nok til at bevare sin form når presset ind i en kugle med din knytnæve. Tilføje nok jord for at rumme dybden af din planterødder plus en anden tommer. Ikke mere end en fjerdedel af terrariet bør være fyldt med jord (og dræning materiale), men de fleste planter har brug for mindst 1 1/2 inches af pottemuld mix at støtte vækst. Hvis din terrarium vil kun blive set fra én side, kan du overveje at skrånende jord fra ryggen ned mod forsiden for at øge synligheden af planter i bagsiden af terrariet.

•Plant hver plante i terrariet. Vælg planter med lav til medium lys krav, høj luftfugtighed og varm temperatur behov. Langsomt voksende små planter (under 6 inches) er ideel til terrarier. Større planter kan imødekommes, men de kan være nødvendigt at beskæres ofte for at holde deres størrelse i skak. Hvis plantning forskellige arter i samme terrariet, Placer større planter mod ryg eller center i terrariet, så de mindre planter er stadig synlige. Sørg for, at ingen af bladene røre siderne af beholderen dette vil føre til udvikling af sygdom.

•Sæt terrarium inden for 3 til 10 fod (placere planter med højere lys tættere skal vinduet) i et vindue med fuld, lyse sollys. Vælg et sted, der modtager indirekte sollys. Lidless terrarier bolig planter med højere lys behov, dog kan placeres i direkte sollys.

•Hold den terrarium temperatur i det rigtige område. De fleste terrarium planter har brug for tropiske temperaturer: 75 grader Fahrenheit om dagen og 65 grader Fahrenheit om natten. Visse skov planter også vokse godt i terrarier og har brug for temperaturer mellem 55 og 50 grader Fahrenheit.

•Moisten bladene af dit terrarium planer med din forstøver. Sørg for at skylle enhver plantning medium klamrer sig til bladene. Lad låget fra terrariet. Fugte bladene igen 24 timer senere. Udelader låget, indtil løvet er tørt, så læg låg på terrariet.

•Kapacitet terrariet ved hjælp af en forstøver. Efter denne indledende vanding skal terrariet ikke vand i flere måneder. Når kondens stopper danner på væggene i terrariet, er det tid til vand. Vand sparsomt, lige nok til at fugte blade og jord. Terrarier har ingen drænhuller forlader overskydende vand med noget sted at gå. Det er bedre at undervands på første og opbygge gradvist mængden vand du administrere som du lærer af dine planter behov.

Tips & advarsler

  • Fisk skåle, tanke, glas krukker, kander og flasker gør stor terrarier.
  • Din terrarier låget skal også være klar.
  • Trimme alle gule eller brune blade fra planter før at indføre dem til terrariet. Undgå beplantning syge planter. Når du planter, overvåge terrarium omhyggeligt at spot svampe eller sygdom udvikling tidligt. Straks fjerne enhver kompromitteret planter for at forhindre sygdommen i at spredes.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com