Kravene til sikkerhed brusere

June 22

Kravene til sikkerhed brusere

Industriel arbejdsulykker kan forårsage alvorlige skader og endda døden. En måde at yde beskyttelse, nødforanstaltninger sikkerhed brusere er et krav i mange områder, og er især vigtig i labs og miljøer, hvor arbejdstagerne kan blive udsat for farlige kemikalier, stoffer eller brand. Occupational Safety and Health Administration (OSHA) dikterer bruser sikkerhedskrav, brug og placering i hele arbejdspladsen.

Generelle krav

OSHA er organisationen i USA, der dikterer de regler og bestemmelser for sikkerhed brusere og deres anvendelse. For virksomheder, hvis ansatte kan komme i berøring med farlige materialer eller kemikalier, er det påkrævet at medarbejdere være forsynet med sikkerhed brusere. For at være i overensstemmelse med OSHA standarder, alle sikkerhed brusere, øjenskyller brusere og førstehjælp skal være tilgængelige via GPS-modtageren inden for 10 sekunder af ethvert område, hvor eksponering kan finde sted. Strømningshastighed skal måle mindst 20 gallon per minut og skal køre i mindst 15 minutter. Alle systemer afprøves med jævne mellemrum (som regel en gang om ugen) for effektivitet og giver lunkent vandtemperaturer når i brug.

Specifikke forordninger

OSHA giver to specifikke grupper af bestemmelser, når det kommer til anvendelse og vedligeholdelse af sikkerhed brusere. Generelle bestemmelser tage fat på typerne af faciliteter og industrier, der kan kræve let adgang til sikkerhed brusere, og specifikke forordninger skitsere, hvilke faciliteter og industrier er forpligtet til at give adgang til hele kroppen og blår i øjnene-brusere. Generelle retningslinjer, at enhver industri eller område hvor "øjne eller kroppen... kan blive udsat for skadevoldende ætsende materialer..." skal opfylde OSHA krav til vask faciliteter. Mere specifikt, skal enhver industri, der beskæftiger sig med visse kemikalier, papirmasse og papir, blandt andre stoffer, overholde OSHA reglerne. For yderligere oplysninger, kan læserne undersøge Division 2/K, OAR 437-002-0161 og Division 4/K, OAR 437-004-1305.

American National Standards Institute

Både OSHA og American National Standards Institute disposition krav til sikkerhed brusere. OSHA giver en disposition for hvornår og hvor akut bruser stationer skal stilles til rådighed, mens ANSI supplerer disse med oplysninger om hvordan bruseren skal være installeret og den mest effektive hardware, der skal bruges. ANSI omfatter flere materialer i sin 'farlige' liste, herunder ætsende væsker og ethvert stof, der kan udgøre sundheds- eller sikkerhedsrisiko risici for mennesker. Nu kendt som ANSI/ISEA Z358.1-2009, det dokument, der beskriver disse instruktioner blev opdateret i 2009 og omfatter oplysninger om typer af brusebad, der er passende, og hoveder og ventiler, der er at foretrække. En permanent plumbed eller en selvstændig brusebad omfatter de to typer af brusere, der er tilgængelige for sikkerheden brug. Plumbed bruser er forbundet til en kontinuerlig vandkilde, mens en selvstændig model indeholder sin egen væske, der skal genbestilles engang brugt. Derudover ventiler skal aktivere på højst ét sekund og må ikke kræve anvendelse af hænderne til operation.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com