Sådan Beskær en liguster busk

June 22

Liguster hække er populære, hurtigt voksende landskabspleje buske. De er alsidige og give gartneren muligheder for at have perfekt velplejede hedging, statelige godt trimmet træer, fantastisk topiaries eller levende lavt voksende miniature blomsterbed kanter. I efteråret smukke klynger af mørke lilla bær drapere fra filialer udlån et stænk af farve til en kedelig vinterlandskab. Deres små blade fangst lag sne giver anlægget en sne lagdelt appel. Privets er nemme at vedligeholde og belønne deres avlere med hurtig, tæt vækst.

Instruktioner

•Trim en liguster hæk ved hjælp af skarpe steriliseret (blades dyppet i blegemiddel vand i 20 minutter) havearbejde sakse. Trimme planter, så bunden er lidt bredere end toppen. En blid taper fra toppen til bunden vil give planten en smuk profil og sikre sollyset når ud til de nederste grene. Dette forhindrer basen fra at dø. For en formel hæk, fjerne alle uønskede eller tilgroede grene til at give planterne en ensartet udseende.

•Groom topiaries ved hjælp af steriliseret håndsakse at fjerne uønskede lemmer fra de vigtigste stængler. Meget blød vækst kan tages ud af blot gnide de voksende knopper med fingrene. En ren stammen er normalt ønskede at modregne de forskellige figurer af topiary. Bruge små Sakse til omstrejfende lemmer og større havearbejde Sakse til trimning af overdreven vækst. Regelmæssige saks kan udnyttes til at give en hurtig trim til lidt tilgroet figurer. Nogen knækkede eller døende lemmer bør fjernes for at tillade sund vækst til at fylde i de åbne rum.

•Trim miniature blomsterbed kantning med sakse ved at følge den oprindelige hedge linje. For dårligt voksende planter, kan hård beskæring bringe dem tilbage til deres oprindelige pragt. Hak dem tæt på jorden og anvende en god generelle gødning. Disse barske beskæring vil stimulere sund vækst.

•Tie uregerlige lemmer med plante bånd eller haven sejlgarn til at sikre dem indtil de vokser den rigtige retning. Dette er især nyttigt, når du træner topiaries. Liguster lemmer er bøjelig og kan endda blive flettet sammen for at styrke stilke og give en god skelet for topiaries og dekorative afdækning.

•Pinch dyrkning tips off enhver lemmer, der skal spredes ud. Dette vil tilskynde bøsning til at oprette en frodige og tætte liguster topiary, træ eller hæk.

•Tjek for bladlus, larver og andre skadedyr mens beskæring din liguster planter. Fjerne og dræbe nogen insekter fundet spise dem. Selv om de er sygdom og skadedyr resistente er det bedst at tjekke planter med jævne mellemrum at sikre er alt i orden.

•Tag nogen bær denne form på planterne, hvis du ikke ønsker liguster at overtage deres plantning område. Kinesiske liguster er en invasiv art i USA og fjerne bær vil bidrage til at holde sin vækst i skak.

•Fertilize eventuelle nyligt beskæring liguster planter for at vinde endnu hurtigere vækst. Liguster gør godt med kvælstof-rige fødevarer og masser af organisk kompost. Tættere og sundere planter kræver mindre opmærksomhed end dem, sende off sporadiske klodsede lemmer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com