Hvordan man laver en hjemmelavet Go-cart af træ

June 22

En hjemmelavet go-cart fremstillet af træ kan nemt gøres i to eller tre timer af en person, der er behagelig og dygtige arbejde med træ. Hvis du er mindre erfarne kan det tage fire eller fem timer. Træ go-carts ikke modstå så meget skade som en metal go-carts, men kan bygges på mindre tid. De er let en far og søn projekt, der kan nydes af mange børn.

Instruktioner

•Klippe 2 af 6 i tre stykker, en 4-fod lange og de andre to 2-fod lange hver.

•Measure og mark i midten af en 24 tommers board. Bore et hul gennem dette sted ved hjælp af en ½-tommer borehoved. Dette er din forreste styretøj board.

•Measure og mark i midten af de andre 24-tomme bord. Måle og markere en spot to inches væk fra midtermærke i begge retninger. Måle og markere en spot to inches væk fra det andet mærke skabt i begge retninger. I alt syv mærker skal oprettes. Bore et hul gennem de sidste fire mærker ved hjælp af en 1/4-inch borehoved. Dette vil skabe fire huller 4 inches fra hinanden i midten af brættet. Dette vil være bestyrelsens ryg.

•Anbring hjulet mod enderne af bestyrelsen. Vende retning af hjulet vinkelret på brættet. Sikre beslag af hjulet er straight og flush med udgangen af bestyrelsen. Spore omkring hullet i beslaget på hjulet for at markere placeringen af bolte. Fjern hjulene og bore et hul gennem disse mærker ved hjælp af en ¼-tommer bore bit.

•Sæt fire hjul til enderne af de to 24-tommer bestyrelser. Kontroller de to hjul knyttet til en bestyrelse er den samme størrelse. Spænd en nut flush mod beslag af hjulet.

•Drej forsiden og bagsiden boards hovedet og placere dem over toppen af 48-tommer board. Oprette et "I" forme med alle boards. For- og bagside bestyrelserne bør flugter med enderne af 48-tommer board. Bore et hul gennem de tidligere borede huller og 48-tommer bestyrelsen ved hjælp af den samme størrelse boremaskine bruges på at særlig hul. Fjern bagsiden og front bestyrelser og placere dem højre side op under bestyrelsens 48-tommer.

•Sæt først en skive over 4 ½ tomme hex bolt. Skub bolt gennem hullet i bunden af den forreste bord. Skub to skiver over bolt, derefter gennem hullet i 48 tommers board. Skub en anden Skive over bolten, og Vedhæft en møtrik stramt til slutningen. Møtrikken skal kun strammes nok til at holde bolten på plads, tillade men de to bestyrelser til let vende. Den forreste bord er akslen, der vil slås for at styre vognen. Spænd en anden møtrik til den første møtrik til at holde det sikkert på plads. Anvende Loctite over de to møtrikker på udgangen. Dette er en flydende løsning, der vil tørre og holde det hele på plads. Tillad ikke nogen til at sive under skive på toppen.

•Skub vogn bolt gennem huller på toppen af 48-tommer bestyrelsen og bestyrelsens tilbage. Spænd møtrikken på hver enkelt. Sikre, at de er stramme. Loctite kan anvendes for god foranstaltning. Dette vil forhindre bolte fra løsne.

•Sæt et øje krog på hver side af den forreste bord tre inches væk fra slutningen af brættet.

•Tie ene ende af et reb til hver øje krog. Dette vil skabe en form for reb styretøj, som vil tillade dig at styre go-cart på samme måde, at en slæde er styrende.

•Measure og skær to 20-tommer brædder fra 2 af 4. Resten af 2 x 4 er skrot og kan blive kastet bort.

•Strømforbrug i standby en 20-tommer boards mod siden af go-cart. Vinkel bestyrelsen så eneste hjørne af det rører jorden. Isæt en skrue gennem 20-tommer bestyrelsen og ind i 48 tommers bestyrelsen. Når man sidder på go-cart dette board vil blive trukket op, tvinger bunden af bestyrelsen til at gnide mod jorden og stoppe vognen. Gentag med den modsatte side af vognen. Hver bremse skal være i den samme position på modsatte sider af vognen og behageligt for føreren at nå.

•Klap et stort badehåndklæde til samme bredde som 48-tommer board. Placer det et sted, der ville være behageligt for drivere benene for at nå den forreste bord. Wrap duck tape rundt håndklæde og 48-tommer bestyrelsen til at fastgøre den på plads. Håndklædet er førersædet.

Tips & advarsler

  • Bære øjenbeskyttelse, når arbejdet med elværktøj.
  • Altid bære en hjelm, knæ og albue puder når ridning go-cart.
  • Have opsyn af en voksen, når ridning.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com