Problemer med en omskifterventil på et brusebad/badekar hane

June 25

Problemer med en omskifterventil på et brusebad/badekar hane

Diverter ventiler er særlig rørsystemer installeret på de fleste bøtter, der også har filtypenavnet bruser. I brusekabiner, kan blikkenslagere bare rør vand ret til håndbruseren. I badekar angivet installatører vandlinjen føre til tuden. De også installere en omskifterventil, der tillader brugeren at omdirigere vandet op til brusehoved. Disse omdirigeringsmaskiner kan være omfattet af lækager og andre problemer.

I karret utæt

I karret utæt opstår, når diverter undlader at fuldt afskære vandforsyning fra vandhanen. Når dette sker, noget vand går til brusebad og noget vand fortsætter med at drible ud af tuden. Dette er ikke en reel lækage--rørene arbejder stadig-- men det betyder, at Ventilen lukkes ikke fuldt ud eller kan have udviklet forsegling problemer. I dette tilfælde skal diverter normalt udskiftes helt.

I væggen utæt

I væggen utæt opstår, når en pibe i diverter har sprunget en lækage. Dette er et meget alvorligt problem, da vandet kan hurtigt ødelægge omkringliggende drywall og endda strukturelle understøtter. Det kan også være sværere at mærke. Når dette sker, betyder det normalt en af rørene ikke var forseglet i diverter ordentligt, eller at skiftende betingelser har forårsaget et rør til at knække.

Lavtryk

Begge typer af utætheder kan forårsage en anden, ofte mere mærkbar, symptom: lavt vandtryk når du bruger bruseren. Dette betyder, at vand ikke nå at håndbruseren nemt nok, og diverter ikke gør sit arbejde. Når ventilen ikke er i orden, kan brugerne typisk se det overskydende vand dryp fra tuden. Lavtryk kan også være et tegn på noget mere alvorligt der foregår i diverter.

Forskydning

Forskydning opstår når diverter er placeret forkert, og rør kan ikke føre direkte til håndbruseren. Dette sker typisk, når badekarret er ved at blive installeret. En bruser med dette problem kan ikke bruges, så det skal behandles før resten af karret og inventar er installeret. Bruser omdirigeringsmaskiner skal altid tilpasses netop for at undgå dette problem.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com