Hvornår de skal købe Gardenia planter?

June 26

Hvornår de skal købe Gardenia planter?

Gardenia er sødt duftende blomst, hvis duft er så forskellige som rosen, er den primære årsag til mange gartnere vælge gardenia. Ikke en nem plante at dyrke, forbrugerne bruge gardenias i landskabet eller bringe dem inde i at nyde som en potteplanter. Hvis du har tænkt dig at plante en gardenia busk i haven, overveje at gøre indkøb i foråret eller falde til udplantning. Hvis køber gardenia planten som en stueplante, købe planten når tilgængelig i børnehaver eller fra en postordre distributør.

Gardenias

En gardenia er en blomstrende busk med blanke, mørke-grønne blade og duftende fløjlsagtig hvide blomster. De er en temperamentsfuld varme-elskende plante, der ikke tåler ekstreme kulde eller radikale ændringer i temperatur. Derfor, hvis du påtænker at holde planten som en potteplante, men holde det udendørs, ikke købe din gardenia, medmindre udendørstemperaturen er befordrende for dens vækst. At indføre et nyt gardenia anlæg til en ugæstfri miljø kan være en dødsdom for gardenia, som de ikke kan lide tørre klimaer eller temperatursvingninger. Når du køber gardenias til udplantning i haven, købe planten i foråret eller efteråret, og plante gardenia dengang.

Postordre

Havecenter og floral markeder markedet ofte gardenia planter før mors dag. Dette kan ikke være den bedste plads eller tid til at købe en gardenia, bør du agter at flytte den til haven. For at gøre planterne ser fyldigere på dette tidspunkt, plante leverandører ofte flere planter til en pot. Adskillelse af planter til plantning i haven kan dræbe busk. Overveje at købe en gardenia til udplantning fra en velrenommeret postordre kreditor, hvis plantning gardenia i haven.

Sommer

Gardenias blomst fra midspring til sommer. Undgå at købe en gardenia om sommeren, især i et område med ekstrem varme. Mens gardenia er en varme-elskende plante, hæmmer ekstrem varme bud produktion. Hvis placeres udendørs om sommeren, skal du indstille anlægget i et område med delvis skygge. Pludselige ændringer i temperaturer og udkast kan resultere i opløbet drop. Bud drop opstår når blomsterknopper drop fra anlægget, før de blomstrer.

Vinter

Kun købe en gardenia om vinteren, hvis du påtænker at holde planten indendørs som en stueplante. En undtagelse kan være, hvis du bor i et varmere klima region med moderat vintertemperaturer. Gardenia foretrækker en dagtimerne temperatur af 68-74 grader Fahrenheit og en nighttime temperatur på 60 grader Fahrenheit. Når der dyrkes indendørs, kræver de udsættelse for fuld solskin og høj luftfugtighed.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com