Brudt hegn Post reparation

June 27

Der er flere metoder til at fjerne, erstatte eller reparere brudte hegnspæle. Nogle af disse metoder indebærer købe særlige klemmer og leje værktøjer til at bore gennem eller trække sig ud af beton, der holder bunden af brudt post. Reparationer er meget effektive, men hver vare nødvendige tilføjer ekstra omkostninger. Du kan spare penge ved at bruge den gamle afprøvede og sande metode ved hjælp af muskel magt til at fjerne gamle indlæg og betonfundament, og angive en ny post i stedet.

Instruktioner

•Tag slutningen af panelerne hegn, der er knyttet til den knuste hegnspæl. Brug hammer til at strejke hegnet panel skinner fra bagsiden af hegnet, eller bruge øvelsen til at fjerne de skruer, der holder skinnerne til stillingen. Nogle hegnet bygherrer nail panel rails til stillingerne, mens nogle bruger skruer. Skinnerne er vandret bestyrelser, der giver støtte og et sted for panelerne hegnet skal tilknyttes.

•Anvend en 2 x 4 tommer bestyrelse at støtte enkelte løse ende af panelerne hegnet. Placere en bord mod hver hegn panel og derefter trække bunden af bestyrelsen ud i en vinkel. Hvile den skrå ende mod jorden.

•Klippe knækkede hegnet post på jorden med den bajonetsav. Holde saven, så klingen er vandret med jorden, mens du er afskære stillingen. Du kan bruge en hånd så for at afskære posten, hvis du ikke har en stempelkompressor så.

•Dig op snavs omkring stillingen indtil du når den konkrete støtte. Bruge en forhammer til at buste af beton. Fjerne stykker, der er brudt ud af vejen. Fortsætte med at buste i betonen, indtil du kan fjerne det hele fra post hul.

•Sæt nye 4 x 4 tommer, 8-fod lange indlæg i hullet. Den nye post bør være i samme højde som de eksisterende hegnspæle. Foranstaltning fra jorden op på en god stilling at finde højden stillingen skal være. Den standardhøjde ville være seks fødder for et hegn, der har 6 af 8 fod hegn paneler.

•Tilføj vand til den 5-gallon spand til en dybde af ca tre inches. Hæld i en halv pose af beton og blande betonen i vandet. Tilsættes mere vand og beton lidt ad gangen, indtil du har blandet den hele posen.

•Pour beton i hullet rundt i bunden af hegnspæl. Hold et niveau på siden af post til at rette det. Betonen vil bidrage til at holde stillingen i den relevante position.

•Nail en 2 x 4 tommer bord i en vinkel på hver side af post for en midlertidig tandbøjle. Placer toppen af et bord mod den ene side af post og trække bunden i en vinkel. Nail toppen, derefter hvile bunden mod jorden. Gentag på den modsatte side af post med anden tandbøjle bord.

•Tillad beton tørre natten over og dække beton med snavs, du har fjernet for at grave ud af betonen. Fjern seler fra stillingen. Afslutte jobbet af genmonteres panelerne hegnet til den nye post i den samme position, de var knyttet til det gamle indlæg.

Tips & advarsler

  • Bære sikkerhedsbriller, når du bryde op betonen til at holde fragmenter fra at ramme dig i øjnene.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com