Fern Tree Information

June 28

Fern Tree Information

Fern træer falder i Cyatheales og er ofte kategoriseret i enten Cyatheaceae, hvoraf der er fem slægter, eller Dicksoniaceae, hvoraf der er tre slægter, familier. Findes i forskellige områder af verden, træ bregner giver skygge og beskyttelse for dyrelivet og er en vigtig del af skovbund og baldakin.

Historie

Fern træer har eksisteret meget længe. Dicksoniaceae fossiler dating tilbage 200 til 251 millioner år siden, eller til perioden Trias er blevet fundet i klipper. Der er fundet fossiler af træbregner fra familien Cyatheaceae, dato tilbage 145 til 200 millioner år siden, eller at den Jurassic periode. Nogle specifikke fossiler er blevet fundet og dateret, såsom en Dicksonia kendallii fossile, som daterer tilbage 172 millioner år. En Cyathea pinnata fossile var dateret tilbage til 34 til 56 millioner år.

Reproduktions- og vækstrate

Fern træer reproducere med sporer, der vokser i de fern sporangia. Sporangia findes på undersiden af blade eller blade. Unge blade er krøllet, når de først starter vækst og start uncurling som de vokser. Denne proces kaldes circinate Bladlejet. Nogle arter kan regenerere og endda blive transplanteret, da nogle kan vokse nye rodsystemer. Specifikke arter kan vokse til at være 50-100 år gamle.

Udseende

Selv typisk findes i højder på 23 til 33 fod, kan bregne træerne nå en højde på 49, 59 og endda 79 fødder. Familien Cyatheaceae har skællende kufferter, der står mere oprejst end andre sprawling fern træer. Medlemmer af Dicksoniaceae familien har flere rødder eller jordstængler, der tjener som en kuffert.

Levesteder

Fern træer findes ofte i regnskove og andre tropiske og subtropiske levesteder. De er hjemmehørende i Sydamerika, Afrika, Indien, Indonesien, øst Australien, ny Guina, New Zealand og andre tropiske regioner. Selvom der er undtagelser og fern tern fossiler har været i Yorkshire, siger England og Washington state, Ferntastic børnehave.

Pleje

Før voksende træ bregner, check USDA hårdførhed zone kort, der viser, hvor disse planter kan og ikke kan vokse. Vand med filtreret vand for at undgå enhver potentiel dødbringende kemikalier i at komme frem. Ligeledes ifølge Ferntastic børnehave, undgå brugen af kunstgødning, da de kan beskadige anlægget.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com