Rengøring orientalske tæpper, der lugter dårligt

September 13

Rengøring orientalske tæpper, der lugter dårligt

Stedet rengøring med lugt fjernelse

En kombination bejdse og odor kan fjernes ved at blande sammen 1/4 kop hvid eddike, 1/2 tsk parabol vask væske og 2 kopper lunken vand.

Med en svamp, gnide blandingen i pletten forsigtigt i samme retning. Passe på ikke for at krat for hårdt, da overdrive det kan faktisk forårsage pletten til at sprede. Skyl plet med en svamp dyppet i kølige, rene vand. DUP løber tør med et stykke køkkenrulle. Eddike i denne blanding vil neutralisere lugt, mens skålen vaske væske vil arbejde på pletten.

Specialiserede lugt fjernelse produkter

Naturens Miracle, PetZyme og enkel løsning er designet specielt til at fjerne lugt fra tæpper, og er sikkert for mange orientalske tæpper. Sørg for at teste et produkt, du køber på et lille stykke af tæppet først. Hvis dit tæppe er farvet med vegetabilske farvestoffer, farverne vil køre og disse produkter er ikke sikker.

At fjerne muggen lugt

Hvis dit tæppe har siddet i en kvist eller en garage med høje niveauer af fugt eller fugt, kan det udvikle en muggen lugt. Fjerne denne lugt ved overbrusning lerbaserede kitty kuld på tæppet. Lad kattegrus sidde på tæppet i mindst 12 timer, og derefter ryste det og vakuum det.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com