Fiberplade tæthed

June 29

Fiberplade er en menneskeskabt ark af træ fremstillet af træaffald, savværk scraps og flager løvtræ og nåletræ. Delene af træet ikke godt nok for massivt træ møbler, gulve eller andre bygning behov, er jorden op og bruges til at lave Fiberplade af forskellige tætheder eller hårdhed og udnyttet i et væld af opbygning af programmer.

Tæthed variationer

Fiberplade kommer i tre niveauer af stivhed eller tæthed. Spånplader er det laveste løntrin; medium density fiberboard (MDF) er et skridt op; og den bedste kvalitet fiberboard lavet high density fiberboard. Den amerikanske Fiberboard Association definerer fiberboard som en fiber-filtet, homogen panel fremstillet af lignocellulose-cellulosebaseret fibre. Fiberplade har en integreret bond produceret af interfelting fibre bruges til at gøre det.

Spånplader

Spånplader er lavet af blødt træ flager blandet sammen i en opløsning af harpiks. Dette bord, lav kvalitet bidrager ikke til udendørs brug på grund af sin høje følsomhed over for fugtskader. Med en tæthed af 9,9 til 28 pund/kubikfod, er spånplader almindeligt anvendt som indvendige underlag eller i laminering i produktionen af low-end møbler.

Medium Density Fiberboard

Medium density fiberboard eller MDF er sammensat af en kombination af nåletræ og løvtræ flager kombineret med en harpiks bindemiddel og voks for form paneler med en tæthed af 37 til 49 pund/kubikfod. MDF er tættere end krydsfiner og mere fleksible men kan bryde hvis vandlidende. Miljøvenlige grønne fremstillingsteknikker gøre fiberboard fra genbrugspapir og træ scraps. MDF er blevet mere og mere brugt af træarbejdere søger en rimeligt prissat alternativ til krydsfiner i butik møbler applikationer.

High Density Fiberboard

High density fiberboard er undertiden også kaldet fiberplader. Denne high-end fiberboard indeholder højt komprimeret træ fibre og har en massefylde rating af 37,4 til 90,5 pund/kubikfod. Fiberplader anvendes i højere kvalitet møbler, gulve og byggeri applikationer hvor der kræves en større grad af hårdhed og styrke.

Fiberplader tager maling og bejdse, dermed udkonkurrerer krydsfiner i nogle projekter, der kræver en korn-omkostningsfrit udseende.

Pris og tilgængelighed

Ikke alle lumberyards bære de forskellige kvaliteter af fiberplader. MDF kan være særdeles svært at finde. En standard ark af MDF, på 49 til 97 inches, koster omkring dobbelt så meget som spånplader. En tilsvarende størrelse ark af kabinet grade krydsfiner kan koste dobbelt så meget som MDF. Fiberplader falder et sted i midten i pris mellem MDF og krydsfinér. Er det ikke underligt så at fiberboard er blevet sjældne på grund af dens builder-venlige kendetegn og omkostningseffektivitet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com