Køkken rengøring tjekliste

June 30

Køkken rengøring tjekliste

En ren køkken er mere indbydende og behageligt at lave mad i. Mad, fedt og snavs i hverdagen kan være overvældende. At skabe en enkel rengøring Tjekliste for køkkenet hjælper dig hurtigt få rummet til rækkefølge uden at spilde en masse tid på akkord.

Køleskab

Ude af øje, kommer ude af sind ofte i spil, når køleskab dør er lukket. Rester og krummer hober sig op, fordi du ikke kan se dem hele dagen. En gang ugentligt, sortere gennem indholdet i køleskabet. Smide noget, der er udløbet og reorganisere de varer, der er tilbage. Tage sig tid og tørre ned hver hylde så madrester og udslip ikke indsamle og blive en sticky rod. Fjern mad fra fryseren og tør op ethvert spild med en klud og varmt vand. Arbejde hurtigt og tør med en tør klud, som du rense så isen ikke danne. Hvis din fryser ikke er frostfrit, tømme det ud en gang om året og optøning det at slippe af med isen oprustning. De fleste frysere har en afrimning indstilling på temperatur dial, eller du kan fjerne den. Tør ned foran og håndtag at fjerne fingeraftryk og snavs. En organiseret køleskab sparer tid i hele ugen, så du ikke behøver at søge efter elementer i ryggen.

Ovn og komfur

Rækken normalt får mest brug og er også mere synlig end ovnen. Tørre op spildt væske, så snart de opstår, så de ikke bage på overfladen. Tør ned komfur ved hjælp af passende renere for hvilken række du har. Rens brænder bakker når ugentlig. De fleste brænder bakker kan vaskes i opvaskemaskine. Rense ovne, når månedlige eller efter behov. Mange ovne har en selvrensende mulighed, selvom de kan stadig behov udslettet efter den rengøringscyklussen er færdig. Skiftevis, bruge en ovn renere at blødgøre spild, udslette dem med en klud. Glem ikke mikroovn--udslette indersiden, når en uge og vask med fingeraftryk fra forsiden af døren efter behov. Dække plader af fødevarer med en mikrobølgeovn-safe papir håndklæde, når du bruger mikrobølgeovnen. Håndklæde forhindrer mad fra sprøjt så rengøring ikke tager så meget tid.

Tællere og dræn

Ren tællere forbedre straks udseendet af et køkken. Tør tællere ned mindst en gang om dagen, eller oftere, hvis du er i køkkenet hele dagen. Tør ned kabinet fronter og håndtag, at fjerne fingeraftryk og snavs. Skyl ud dræn efter hver brug, således at snavs og mad ikke tør på overfladen. Tør ned hane håndtag, især hvis de er krom. Tørring vandhaner med en klud efter hver brug forhindrer vand pletblødning. Hvis du har en opvaskemaskine, tømme det efter hver vask så snavset service kan gå lige ind i skive i stedet for rod oppe vasken. Hvis du ikke har en opvaskemaskine, stable retter pænt og gøre retter i hånden mindst en gang om dagen.

Gulve

Ren gulve sidst, da resterne fra rengøring tællere og andre dele af køkkenet vil ende på dem. Feje hver en til tre dage, så støv og krummer ikke opbygge. Regelmæssig fejer betyder, at du ikke behøver at moppe så ofte. MOP køkkenet med ordentlig renere for dine gulve type mindst én gang ugentligt. Tørre op ethvert spild straks; ellers kan de plette gulve eller blive vanskeligt at rengøre.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com