Datil peber planter

June 30

Datil peber planter

Datil peber (Capsicum sinense) er en især varmt sort. Datil peber er bemærkelsesværdige for deres lille størrelse og varm ekstremt smag, som er sammenlignelig med Habanero peber. Peberfrugterne er almindeligt produceret inden for de Forenede Stater med de fleste kommer fra nordøstlige Florida.

Beskrivelse

Datil peber planter spænder i højde fra ca halvanden til to og en halv fod. De aflange frugter kan variere fra bare en halv tomme til fire inches i længden, med form variationer fra aflang til rund. Ved modenhed, peber tendens til at have en lys gullig-orange farve. Datil peppers har stærke ligheder til habanero peber, som er også meget varmt, men har en Tanger og sødere smag.

Dyrkning

Under frostfrit tidspunkter af året, der er anført enten transplantationer eller frø. Datil peber planter kræver ca fem måneder til at nå deres modne størrelse. En af de mest almindelige skadedyr plager Datil peber planter under dyrkningen er peber weevil.

Geografi

Datil peber dyrkes næsten udelukkende af Menorca mennesker af Florida's St. Augustine område. De s stammer fra den spanske ø Menorca i Middelhavet. De bosatte sig i området St. Augustine under 1770s, og det er almindeligt antaget, at de tog Datils fra enten Caribien Vestindien eller Cuba undervejs til Florida.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com