Blomster, der vokser i solskin

July 3

Blomster, der vokser i solskin

Farvestrålende blomster rundt et hjem kan opveje en ellers kedelig facade, henlede opmærksomheden til eller fra et bestemt sted i landskabet eller giver en kilde af afskårne blomster. De fleste blomster er bedst til når der er rigelige solskin give dem energi og vitalitet. Landskabspleje blomster generelt falder i to hovedkategorier, enårige og flerårige planter.

Årlige planter

Årlige blomster er startet enten fra frø eller købt som potteplanter, og skal udskiftes nogensinde år med friske planter. Begonia, haven balsam, Forglemmigej, stedmoder, morgenfrue, Blåkvast, periwinkle, sweet alyssum og den hornede violet er eksempler på etårige planter, der klarer sig godt i solen. Nogle enårige impatiens og georginer foretrækker morgen eller eftermiddag solen i stedet for en hel dag værd af sollys.

Flerårige planter

Flerårig blomster kommer tilbage år efter år. De kræver mere pleje end etårige planter, da et langsigtet program for fodring og beskæring fungerer bedst med dem. Willow amsonia, golden marguerite, wall rock-karse, butterfly ukrudt, Frikart's aster, blackberry lily og cheddar pinks alle gøre godt i solen og giver tilsammen blomster fra forår til efteråret. Stauder startede fra frø kan tage flere år at begynde at blomstre. En hurtigere måde at se havens blomster er at købe allerede modne planter på et havecenter og sæt dem i haven.

Blomstrende buske

Blomstrende buske er en måde at skabe et levende hegn eller partition fra en del af en gård. De er også gode til at skjule større fejl i et landskab, eller områder som hvor skraldespande bo. Eksempler på blomstrende buske, der nyde sollys er lilje af Nilen, butterfly bush, fuchsia, rose af Sharon, sumac og lilla sage. Rose---USAs nationale blomst---er den mest almindeligt dyrkede blomstrende busk. Det gør godt med tidlig morgen solskin til at tørre ud dug, hvilket gør det mindre sandsynligt, at bukke under for visnesyge og andre sygdomme.

Blomstrende træer

Træer er en anden kilde til blomster til landskabspleje. Uanset om det er en lille dværg apple eller en høje statelige sweet bay, kan et træ i fuldt flor tiltrække opmærksomhed fra hele kvarteret. Frugttræer som paradisæbler, æbler, kirsebær og pærer præsentere et udvalg af farvede blomster og give en duftende duft i foråret. Dogwoods og redbuds velkommen forår med små, sarte blomster, mens magnolia's cup-formede blomster kan måle flere inches tværs. Træer foretrækker fuld sol for maksimal ydeevne og vækst.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com