Lav vedligeholdelse langsomt voksende buske

July 7

Mens nogle mennesker elsker at arbejde i deres landskab, foretrækker andre planter de kan holde sig i jorden og gå væk fra. Når shopping for lav vedligeholdelse, langsomt voksende buske, skal du læse plante labels til at kontrollere sorten du køber. Vækstrater og vedligeholdelse behov kan variere blandt planter i samme familie. For eksempel, mens den amerikanske holly vokser langsomt, har Nellie Stevens holly en hurtig vækstrate.

Små stedsegrønne buske

'Maryland dværg' amerikanske holly står 2 til 3 fod høj og 3 til 10 fod bred når moden. Denne langsomt voksende, stedsegrøn busk tåler fuld sol eller delvis skygge og kan lide fugtig, veldrænet jord. Den vokser i US Department af landbrug plante hårdførhed zoner 5-9. Skotsk heather er en lav vedligeholdelse busk, der vokser 1 til 2 fod bred og 4-24 inches høj. Denne evergreen plante kræver sol eller delvis skygge og kan lide sur, fugtig jord, der er godt drænet. Det producerer steg til lilla-pink blomster fra sommer til at falde. Det vokser bedst i zoner 4 til 6.

Lille løvfældende buske

Hvis du leder efter en lille løvfældende busk, som kræver lidt vedligeholdelse, omfatter dine valg greenstem eller Bronx forsythia. Denne busk vokser 1 til 2 fod høj og 2 til 4 fod bred. Det kan lide sol til let skygge og kan tilpasse sig en række forskellige jordtyper i zoner 6 til 8. Busk producerer små gule blomster i foråret og grøn til gul farve i efteråret. Det foretrækker medium fugt. Dværg fothergilla tilbyder en anden løvfældende mulighed, voksende 1,5-5 fod høj og 3 til 4 fod bred. Det producerer hvide blomster i April og maj og er bedst egnet til zoner 5 til 8. Dværg fothergilla behov fuld sol til delvis skygge og veldrænet jord.

Mellemstore løvfældende buske

Den røde chokecherry er en langsomt voksende, løvfældende busk, der er nemme at vedligeholde. Den når en højde på 6 til 10 fod og en bredde på 3 til 6 fødder. Den røde chokecherry producerer hvid og lys lyserøde blomstrer i April. Det foretrækker veldrænet jord med fuld sol til let skygge og producerer små, rød frugt i efteråret. Denne Busk er tørke-tolerante og let at omplante. Fothergilla store 'Arkansas Beauty' er en lav vedligeholdelse busk, som når en højde og bredde for 4-6 fødderne. Du kan dyrke det i zoner 5 til 8. Selv om busken tåler halvskygge, producerer den den bedste forår blomstrer hvis plantet i fuld sol. Arkansas skønhed tilbyder røde, orange og gule blade i efteråret og kræver veldrænet jord.

Løvfældende busk

Nå op til 11 fod høj og bred, er den langsomt voksende kompakt vinget Benved også kendt som dværg-vinget brændende busk. Du kan dyrke denne busk i zoner 4 til 8 i fuld sol eller halvskygge. Anlægget er kendt for sin slående røde farve i efteråret. Det producerer også små røde frugter i slutningen af vækstsæsonen, der tiltrækker fugle. Den kompakte vinget Benved kan håndtere en række forskellige jordtyper men antipatier våd jord.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com