Sådan indstilles flise i græs

July 7

Sådan indstilles flise i græs

Da aktive fødder slog en komprimeret sti gennem din kæmper græsplæne, er det bedst at bøje sig for det uundgåelige. I stedet for at leje beluftere, installere akavet hegn eller anden måde forsøger at genoplive græsset i disse stier, indstille flise i græsset. De trædesten tilføje finurlig karakter til din værftet og guide blidt de besøgende gennem haven. Du installerer flise i din plæne er relativt simple, men forkert installationer fange uforsigtige fødder eller plæneklippere. Indstille stenene den rigtige måde og nyde den sorgløse pathway i år.

Instruktioner

•Vælg løbet af jeres vej. Opholdet kan være indlysende, hvor fodgængere har trampet græsset, eller du kan vælge en snoede kurs over en skjult nook. Hvis en kurve er i en høj trafik område, ikke variere fra ruten; folk har tendens til at tage den mest direkte rute og vil efterlade en snoede vej.

•Walk kursus med en normal gangart. Bemærk det punkt, hvor midten af din fod lander med hvert trin. Placer en landmåler flag, spot af spray maling eller andre markør på hvert punkt.

•Tag landmåler flag som du placerer hver flise. Center flise på det markerede punkt. Bruge sten som en skabelon og skære igennem sod.

•Flyt stenen bort og grave op sod. Grave websted til dybden af flise, så fjerne en ekstra tomme af jord.

•Tilføj 1 tomme af sand i bunden af hullet. Indstille sten tilbage i hullet, tilføje eller fjerne sand, indtil overfladen af flise er på jordoverfladen. Tamp flise fast med en gummihammer. Opfyldning nogen forskelle mellem flise og den omkringliggende græsplæne med jord.

Tips & advarsler

  • Før du indstiller flise, sprøjte sand med vand. Dette udligner sandet og tillader dig at sætte sten på den korrekte dybde.
  • Græs vil ikke vokse godt mellem overfyldt sten. Ikke kun rødder kamp, men sommersolen varmer op til fliser, og til gengæld fliser varme op den omgivende jord. Dette tørrer græsrødderne. Holde sten mindst 3 inches fra hinanden.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com