Hvordan man kan male et værelse og pluk farver til mure og sokler

July 8

dahome2.hao490.com | 522: connection timed out

Fejl 522 Ray ID: 20de72ff6bda11fb • 2015-07-30 04:51:50 UTC

Forbindelsen fik timeout

Du

Browser

Arbejder

San Jose

CloudFlare

Arbejder

dahome2.hao490.com

Værten

Fejl

Hvad skete der?

Den indledende forbindelse mellem Cloudflares netværk og oprindelse webserver timeout. Som et resultat, kan websiden ikke vises.

Hvad kan jeg gøre?

Hvis du er en besøgende på denne hjemmeside:

Prøv igen om et par minutter.

Hvis du er ejeren af denne hjemmeside:

Kontakt din udbyder for at lade dem vide, at din webserver ikke fuldfører anmodninger. En fejl 522 betyder, at anmodningen var i stand til at forbinde til din webserver, men at anmodning ikke er færdig. Den mest sandsynlige årsag er, at noget på din server hogging ressourcer. Yderligere fejlfindingsoplysninger her.

CloudFlare Ray-ID: 20de72ff6bda11fb • Din IP: 107.191.119.138 • Performance & sikkerhed af CloudFlare

Male et værelse er en spændende måde at udadtil udtrykke, hvordan vi føler indadtil om rum vi bebor. Desværre er er købedygtig envision maling job én ting, mens rent faktisk at få maling på væggene er en anden. Male et værelse og vælge farver til mure og sokler er lettere når du forstår et par grundlæggende farve koordinerende principper og professionel maleteknikker. Det sværeste skridt i denne proces er simpelthen at gøre beslutningen om at begynde.

Instruktioner

•Visit din lokale maling levering butik og vælge en række farveprøver, både for vægfarven og baseboard farve. Lean en farveprøve, du ønsker på baseboard på dens øverste kant og derefter tape væg farver til væggen, så at farverne mødes hvor væg overflade møder op med den øverste kant af baseboard. Dette vil give dig en enkel idé om effekten af de kombinerede farver. Den almindelige tendens er at male baseboard hvid, framing i de mørkere farvet væg, men der er ingen regler her. Intermix dine farveprøver for at se, hvis du hellere vil have baseboard være en mørk farve og væggen en lysere. Overveje, hvilke farver der passer eller supplere de møbler du vil bruge til at indrette værelset og tæppet.

•Vælg en glans når du har besluttet på farverne. Bruge en satin eller halvblank glans på baseboard til at gøre det lettere at fjerne skrammer og derefter bruge en flad, æggeskal eller satin på vægge og loft. Hvis rummet du maler er et køkken eller badeværelse område med et højere niveau af trafik og fugtighed, skal du bruge en satin eller semi-gloss på væggene. Måle mur højde og længde til at bestemme det areal, så du ved hvor meget maling, du skal købe for at gøre arbejdet. Multiplicer højde gange længden og det vil give dig samlet kvadratfod. Maling dækning varierer afhængigt af den glans og kvalitet maling du køber. Hvis værelser og baseboard du vil male har aldrig været malet før, skal du købe en tilstrækkelig forsyning af primer også.

•Mask sal ud ved at køre to-tommers tape rundt om gulvet lige ved siden af baseboard. Kør fingeren langs båndet kanten ved siden af baseboard, stikning båndet til gulvet, men forlader den ydre kant af tapen løs. Lægge plast eller klud drop klude på gulvet og guffe kanter nedenunder den løs kant af tape og overholde tape til gulvet og slip med fingrene. Fjerne stikkontakt covers med en flad-head skruetrækker samt enhver hardware eller lamper, der vil være på måde i maleriet. Flytte møbler ud af rum, hvis det er muligt; ellers placere det i centrum og dække det med en dråbe klud eller plast.

•Paint baseboard med en 2-1/2" pensel. Udviske din pensel og derefter bruge det til at male væggen og loftet hjørner, maleri mindst seks inches ud fra hjørnerne. Dette kaldes "skære" væg og loft og det tillader dig at rulle loftet med en rulle uden at smadre roller nap i hjørnerne. Klip i bunden af muren langs den øverste kant af den malede baseboard med pensel, ved hjælp af den lige linje af base bestyrelsen som en guide.

•Drej loftet og væggene med en 12-tommer roller, 1/2-inch nap og en udvidelse pole. Indsæt en metal hængende spand skærmen ned i spanden. Dette vil sidde mod indersiden af spanden og du kan trykke på rullen mod det at justere mængden af maling på rullen. Hæld din væg maling i en 5-gallon spand og dyppe din roller i malingen og rulle det ned mod skærmen. Rulle en rulle-bredde fra toppen af muren til bunden af væggen ad gangen. Overlap det andet gennemløb en tomme eller to i den tidligere roller pass, blande udtynding lavet af ujævn maling på rullen. Male alle vægge og loft. Gøre det muligt malingen til at tørre. Hvis du er tilfreds med udseendet af en frakke, fjerne malertape og erstatte elektriske covers og andre lys eller hardware inventar. Ellers, anvende en anden frakke og lad tørre.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com