Materialer, der kræves for lavt vand godt Installation

July 10

Materialer, der kræves for lavt vand godt Installation

Lavt vandbrønde er nyttig for drikkevand og kunstvanding vand. Nogle stater kræver, at en certificeret godt driller installerer godt, mens andre stater tillader husejere selv at installere brønde på deres ejendom. Din tilstand miljøet eller vand Præsidiet kan give nærmere oplysninger om installation forordninger og tillade krav, hvis nogen. De materialer, du skal installere en brønd er ens for alle grundt vand godt.

Boreudstyr

Flere typer af borerigge er i stand til at installere grundt vandbrønde. Den mest almindelige boreriggen er udstyret med hul stilk snegle. Andre typer af rigge og metoder omfatter mudder roterende, solid stængel og sonic, blandt andre. Hver type af rig bruger snegle eller bore stænger, som rykke ind i de underjordiske efter et borehoved, der tillægger bly flyvningen.

Godt materialer

Godt materialer omfatter skærmen, solid beklædning, et godt punkt, og et godt cap. De mest almindelige typer af skærmen og kabinettet er PVC og rustfrit stål. Godt punkt lægger til bunden af sektionen skærm og den godt cap sæler toppen af kabinettet fra regnvand og debris. Vedhæfte en lås til godt hætten til at holde uautoriserede personer får adgang til brønden.

Godt pakke

Godt sikkert pack materialer skærmen og kabinettet i boring. Sand eller grus placeret rundt på skærmen gør det muligt for vandet at strømme fra de vandførende lag i skærmen og pumpe. Bentonit pellets eller chips placeret over sand eller grus sæler godt fra infiltration i de øvre lag. Sikre casing i den øverste del af boring ved hjælp af injektionsmørtel. Du skal installere injektionsmørtel fra toppen af bentonit til jordoverfladen, så du skal bruge en injektionsmørtel pumpe eller tremie rør og tragt.

Godt afslutning

Fuldføre din godt med et godt cover og en beskyttende betonunderlag. Du kan installere godt dækker flush mount, opretstående, hvælving, og afkrydsningsfeltet dækker. Hvis asfalt omgiver din godt, kan du bruge en motorsav til at skære en 2-af-2-fods kvadrat omkring brønden for puden. Hvis du ikke har en fast overflade, bruge træ til at oprette en ramme for puden. Hvis brønden er i et område med høj trafik, kan du overveje at installere kofanger indlæg i betonunderlag at beskytte forsiden og godt fra skader.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com