Hvordan man kan organisere en delt drenge soveværelse

September 18

Organisere en delt drenge soveværelse vil udelade en ren, overskueligt sted at tror, spille og drømme for hver af dem. Før virksomheden projektet, tale med begge børn. Spørg dem hvad de ønsker for rummet og hvordan de ser rummet arbejde. Overveje deres individuelle interesser og give dem begge en stemme i hvordan rummet fungerer og ser ud. Trække deres hjælp i projektet og se dem tage ejerskab med stolthed.

Instruktioner

Split plads til to drenge

•Klart ud alle hylder, toiletter, kommode skuffer, legetøj kister---hver storageløsning til rådighed i rummet. Adskille drengenes ejendele, med en tredje bunke for delte elementer. Oprettelse af en rod-fri plads er målet, så rense og donere elementer, de ikke længere ønsker eller brug.

•Zone værelse så hvert barn har tilstrækkelig plads til at sove, spille og studere. Modstå trangen til at skabe en fysisk barriere mellem dem; Brug komplementære farve til at adskille pladsen i stedet. Holde mængden af møbler i rummet til et minimum, hvis areal er stram. Overveje køjesenge til at gøre brug af lodrette mellemrum.

•Sort hvad har tilbage af drengenes ejendele ved brug---sportsudstyr med sportsudstyr, bøger med bøger, kunst forsyninger med Kunstartikler--- og levere passende opbevaringsløsninger til hver. Et efter et, lægge varer, hvor de vil gå. Den bedste måde at hjælpe børn lære at lægge væk deres ting er at tildele et bestemt sted for hver gruppering. Hvis du laver et sted for alt, skal drengene ikke gætte. På dette tidspunkt, indstille forventninger til hvordan det nye rum vil blive opretholdt.

•Tilføj kroge til ryggen af døre for jakker og rygsække. Hænge ekstra hylder for at frigøre plads til opbevaring af bøger, samlinger, trofæer og andre elementer. Brug en stor legekasse i en central beliggenhed i rummet for let spil og oprydning. Prøv under-seng opbevaring bins at holde offseason tøj og mindre hyppigt anvendte legetøj.

•Installer et skab organisering system til at maksimere plads og rumme både drengenes tøj og sko. Hvis de deler visse elementer, gøre dem den lettest tilgængelige, og derefter adskille resten af barnet.

Tips & advarsler

  • Overveje hver af drengene personligheder når de tilrettelægger deres plads. Organisering er en personlig proces, der virker anderledes for alle. Hvis du finder efter et par uger ikke er de opretholde pladsen, vurdere deres hindringer er. Hvis det er, at en del af processen ikke giver mening eller ikke er intuitiv, justere passer til drengenes organisatoriske behov.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com