Menu planlægning lister

July 13

Menu planlægning lister

Planlægning din mad er en uge ad gangen en sikker-brand måde at spare penge og tid. Her er et enkle, lavteknologiske metode til at hjælpe dig få styr på dette kritiske bit af husholdning. Vær kreativ, få sparsommelig og få praktiske, når du planlægger måltider for din familie.

Ét stykke papir

Alt hvad du behøver for dette system er et tomt ark papir og en blyant. Sætte disse på en Udklipsholder, hvis du har en, og hænge på køkken væg. Du kan også tack dem til en opslagstavle eller sætte på dit køleskab med en magnet. Når du bogfører siden, skal det være synlige hver dag.

Tegne en lodret streg ned i midten af din ark papir. Læg din uges værd af menuerne til venstre, og din indkøbsliste til højre. Skrive dagene i ugen på venstre side af din side, begynder med dine dagligvarer dag.

Gør din Plan

Der er flere ting at overveje når du planlægger dine måltider. Først er familiebegivenheder. Tag et minut til at tjekke kalenderen for aftenen begivenheder finder sted, såsom boldspil, prøver og møder. Skriv en kommentar omkring middag tid aftaler under dagens post. Hvis alle kommer til et spil på torsdag kl 6:30, det er dag for pizza eller sandwich til at gå. Plan for det.

For det andet har salg løbesedler fra din sædvanlige købmand handy, når du planlægger. Udnyt ugentlige salg og plan billig måltider, der er let på dit budget.

En tredje overvejelse er, hvad du har i dit køkken allerede. Tag et minut til at se gennem din skabene, fryser og køleskab. Der er sandsynligvis et par punkter, som nærmer sig deres udløbsdato og skal blive brugt op snart. Arbejde disse i din menu planlægning, så du ikke ved et uheld spilde mad og penge ved at lade dem forkæle.

Skrive det hele ned

Beslutte på middag for den første dag. Nedskrive den hovedret og enhver småretter. Bemærk hvor opskriften er, så du ikke spilder tid søger efter det, når det er tid at tilberede. Du kan planlægge Iunches og morgenmad, også. Det er bedst at sørge for du har nok morgenmad og frokost fødevarer til rådighed i huset, og lade folk vælge deres egen hver dag.

På listen side, skrive ned alle ingredienser du skal købe for at gøre din valgte måltider. Gentag for hver dag, indtil du har menuer for en uge, og en indkøbsliste.

På shopping dag, delt side ned i midten, og tage listen med dig. Forlader menuen indsendt, men glider et tomt ark papir under det. Dette efterlader en blank købmand liste side viser. Hele ugen, tilføje ting du har brug for som du synes om dem, eller når du bruger sidst af noget. På den måde din liste er halvdelen skrevet af tid sidde du ned for at planlægge næste uges måltider.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com