Skal du vente, indtil en fryse før Picking æbler?

July 14

Skal du vente, indtil en fryse før Picking æbler?

Intet siger falder ligesom æbler. Apple cider, æbletærte og vugger for æbler er alle meget tydeligt fald ikoner. Spørgsmål bugne om det rigtige tidspunkt at plukke æbler, men sandheden af sagen er, at det er unødvendigt og ofte uklogt at vente med at plukke æbler, indtil en hård fryse. Afhængigt af sorten og din placering, æbler kan modnes som tidligt som juni--hvis du ønskede for en fastfrysning at vælge disse æblesorter, ville de være værd at spise.

Æblesorter

Der er mere end 6.000 sorter af æbler, mange udviklet til specifikke klima eller formål. Hvis en hjem orchard keeper plantet de rigtige sorter sammen, ville han have friske æbler i måneder. Nogle af de tidligste modning æbler kræver ikke en lang vinter chill og er generelt plantet i varmere klimaer i det sydlige USA; Dorsett Golden og Anna er sorter, der kan modnes i begyndelsen af juni. På anden enden af spektret er de sene modning æbler som Granny Smith og Pink Lady.

Jorden farve

Jorden farve er den bedste indikation af modenhed af et æble. Regelmæssigt undersøge dine æbler, når de har nået en god størrelse, ser for den grønne baggrund kolorere at henvende sig til en gylden farve. Dette er vanskeligere på røde æbler, men tynde steder i det røde pigment kan kontrolleres--Se til jorden farve inde depression oven på æblet, bunden af apple eller side af æblet, der står over for træet.

Andre spor

Hvis efter at have kigget på jorden farve du stadig ikke kan fortælle, hvis dine æbler er moden, skæres en åbne og kontrollere frøene. En moden apple har brune frø; et umodne æble har bleg eller hvid frø. En moden apple udvikler ofte en voksagtig belægning og altid har en sød smag. Du vil ikke blive syg af at spise et umodne æble, så er du velkommen til at skære en fra tid til anden og indskrive tartness. Plukke et æble fra træet ved at bøje opad hurtigt--en ren pause kan også angive modenhed.

Frostgrader

Nogle fødevarer planter som kål, er ofte forbedret med en let frost eller endda en fryse. Æbler er dog ikke forbedret ved nedfrysning betingelser. I et æble ophobes sukker under lyse, varme dage, der er efterfulgt af kølige nætter. Sommetider disse betingelser kan producere en let afstøvning af frost, men frosten, selv har ingen effekt på æblerne. På ca 22 grader Fahrenheit ophobes cellerne af apple frugt iskrystaller, som punkteres cellevægge af frugten. Når frugt smelter, de døde celler sammenbrud, forårsager indre bruning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com