Håndlavede varer til børneværelser

July 18

Håndlavede varer til børneværelser

Et barns værelse er et personligt område, som bør afspejle hvor meget han er elsket. Og gør intet det bedre end et rum fyldt med varer, at venner og familie har gjort. Om en håndlavet gave er en træ lastbil eller en strikket tæppe, tjener det et formål, som barnet vokser og bliver ofte en souvenir. Faktisk, det tæppe, som man strikker for dit barn eller barnebarn i dag måske en dag holde sit barn varmt.

Dukker

Håndlavede dukker er noget et barn kan værne om ind i voksenalderen. De kan være simple rag dolls eller noget mere omfattende, såsom en detaljeret japansk dukke. Disse dukker arbejde som indretning og legetøj. Når dit barn ikke er leger med hendes dukke, holde det i et sted, hvor den kan beundres, som holdt på en gyngestol.

Træ køretøjer

Træsektoren kan gøre biler, lastbiler, tog, fly og busser. Som med dukkerne, virker disse både som indretning og funktionelle legetøj. En vellavet træ lastbil eller bil vil vare i årevis, selv længe nok til at blive videregivet til en anden generation. Det kan blive vist på toppen af en kommode eller besætte sin egen særlige hylde.

Navneskilte

Navneskilte kan oprettes fra ethvert materiale, såsom træ, keramik, stof og metal. En nem mulighed maleri et barns navn på en træplade. Hænge det på barnets dør. Som din han vokser, vil dette navneskilt give ham den forstand, at hans værelse er sit eget personlige rum.

Træ møbler

Håndlavede træmøbler er en skattet gave, om det er for barnet selv eller hendes dukker. En børnestørrelse bord og stol sæt er tilbøjelige til at være gået ned, som er et barns gyngestol. Dukke møbler kan være et barn mest ejendomsfolk. Passes ordentligt, dukke møbler vil også være gået ned.

Dukkehuse

Dukkehuse er stor Tilføjelser til et barns værelse. Håndlavede dukkehuse er unikke, og ikke to børn vil have samme hus. Forskellige størrelser kan være udformet, og huset kan males for at ligne barnets eget hjem. Dukkehus kits er også tilgængelige.

Tekstiler

Brug din syning og needlecraft evner til at gøre bløde tilbehør til barnets værelse. Indstillingerne omfatter tæpper, sengelinned og gardiner. Hvis du mangler disse færdigheder, kan du foretage en no-sy fleece generaliserende i en time eller mindre. Disse projekter arbejder for ethvert barns værelse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com