Hvordan til at dræbe skadedyr i en orkidé Mix

July 18

Epifytiske orkideer vokser ikke i almindelig pottemuld mix, men i en særlig blanding af bark og andre ingredienser. Denne specielle blanding giver orkidé rødder støtte, men interfererer ikke med tilførsel af luft til rødderne, som er afgørende for sund orkideer. Nogle insekter også elsker bor i orkidé mix. Bekæmpelse af disse skadedyr tager lidt ekstra indsats. En insektdræbende jord gennembløde er en effektiv måde at styre insekter, at invaderer din orkidé mix. Forebyggende efterbehandling holder dine orkideer insekt gratis.

Instruktioner

•Undersøg din orkidé at afgøre, hvilken slags skadedyr du har. Disse oplysninger lader dig vide hvad man skal kigge efter behandling, og om blandingen vil har brug for flere programmer.

•Sæt din orkidé i en ren, Tom spand. Bland en gallon af neem olie og vand i en anden spand, ifølge etiketten retninger. Tilsæt 1 tsk af ikke-fedt-skæring opvaskemaskiner væske, eller det anbefalede beløb insekticid sæbe, og bland godt. Tilføje insekticid sæbe til neem olie er ikke nødvendigt, men det øger effektiviteten af neem olie ved at hjælpe det stick til medium.

•Pour blandingen gennem din orkidé beholder indtil det kommer op lige under toppen af fælgen. Tillad orkidé i blød i blandingen i ca 10 minutter for at sikre, at alle mix er mættet.

•Tag orkidé, og lad det dræne fuldstændigt. Isolere det fra dine andre planter, og se for yderligere tegn på insekter. Behandle den orkidé mix igen, hvis det er nødvendigt, indtil alle insekter er væk.

•Sæt en lille, gule beholder med vand med et par dråber opvaskemaskiner væske nær orkidé. Den gule farve vil tiltrække flyvende insekter, der kommer ud af jorden eller i nærheden af orchid, såsom svamp myg, og de vil drukne i sæbevand. Dette hjælper med at fjerne enhver insekter, at overlevet behandling og forhindrer yderligere skadedyrsangreb. Dump og erstatte container som nødvendigt. Placere en gul klistret strip nær orkidé hjælper også fange flyvende insekter, før de foretager et hjem i den orkidé mix.

Tips & advarsler

  • Bruge ren neem olie, ikke en insektdræbende produkt med neem olie som ingrediens. Neem olie er noget dyrere, men det varer lang tid.
  • Neem olie nedbrydes hurtigt, så mix kun så meget som du vil bruge. Lagring af neem olie på 40 grader Fahrenheit forlænger dets levetid.
  • Neem olie er også en fungicid og vil dræbe svampe, der tiltrækker svamp myg, samt drab myg.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com