Erstatte terrassedøre med franske døre

July 18

Erstatte terrassedøre med franske døre

Installation

Erstatte terrassedøre med franske døre åbner op din udenfor rummet til den levende område inde i hjemmet. De fleste franske dør anlæg kræver mindst 2 personer. Franske døre er generelt købt eller leveret før hang, hvilket betyder, at dørene er allerede samlet og skal blot monteres i åbningen. Når rammen er installeret og sikret, skal du forsegle ramme på væggen, hvorpå det er fastgjort. Dette vil beskytte din indendørs beboelsesrum fra de udvendige elementer.

Typer

Franske døre hængslet på ydersiden af to paneler, med en identisk system på den modsatte side. Panelerne middle svinge ind eller ud. Der er to populære typer af franske yderdøre, træ og vinyl. Moderne træ-indrammede franske døre normalt vil ikke knæk eller krybe. De bliver nødt til at blive malet, og en ny frakke af maling eller pletten vil være nødvendige med tiden. Vinyl døre er meget holdbare. De er lette at rengøre og kræver meget mindre vedligeholdelse end træ døre.

Fordele

Franske døre hjælpe spare energi og spare penge på din elregning. Franske døre har i dag dobbelt - og triple-rude belagt glas. Tætningslister langs bunden af døren yderligere beskytter mod elementerne (terrassedøre har ingen tætningslister).

En anden fordel ved franske døre er øget sikkerhed. Vinduerne er specielt lamineret med glas magen til, findes i forruden. Vinduerne kan tage op til 30 strejker i en baseballbat, før et hul er lavet.

Ulemper

Franske døre svinge i og dermed tage levende plads indendørs. Hvis du vælger franske døre, der svinge ud, vil de hindre din sikkerhed i hjemmet, fordi låsemekanismen er udsat. Franske døre også ikke har skærme, så hvis du lader dine døre åbne, der er ingen barriere mellem indendørs og elementerne uden for.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com